17/08/2019 17/08/2019 Σε πρόσφατες εργασίες αποκατάστασης της σκεπής του Ιερού Ναού Μεγάλου Φωτίου Θεσσαλονίκης, προχώρησε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο. Διαπιστώθηκαν φθορές και ζημιές, που θα δημιουργούσαν μεγαλύτερα προβλήματα, και γι’ αυτό συνεργείο ανέλαβε την αποκατάσταση των σπασμένων κεραμιδιών και την αντικατάστασή τους. Όλα αυτά υλοποιούνται χάρη στην αγάπη και την ενεργό στήριξη των ενοριτών. που ενισχύουν ο καθένας...
17 Αυγούστου, 2019 - 21:52
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2019 - 21:58

Αποκαταστάθηκε η σκεπή του Αγίου Φωτίου Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Αποκαταστάθηκε η σκεπή του Αγίου Φωτίου Θεσσαλονίκης

Σε πρόσφατες εργασίες αποκατάστασης της σκεπής του Ιερού Ναού Μεγάλου Φωτίου Θεσσαλονίκης, προχώρησε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο.

Διαπιστώθηκαν φθορές και ζημιές, που θα δημιουργούσαν μεγαλύτερα προβλήματα, και γι’ αυτό συνεργείο ανέλαβε την αποκατάσταση των σπασμένων κεραμιδιών και την αντικατάστασή τους.

Όλα αυτά υλοποιούνται χάρη στην αγάπη και την ενεργό στήριξη των ενοριτών. που ενισχύουν ο καθένας με τον τρόπο του τον Ιερό Ναό που αποτελεί το «σπίτι» τους και το καταφύγιό τους, καθώς και το κέντρο της προσευχής και της λατρείας του Αγίου Τριαδικού Θεού.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων