25/06/2021 25/06/2021 Υπηρεσιακό Σημείωμα απέστειλε η Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος προς τους θυρωρούς του Συνοδικού Μεγάρου για τον αυστηρότερο έλεγχο της εισόδου. Μετά την επίθεση που δέχτηκαν οι 7 Μητροπολίτες και ο Γραμματέας του Συνοδικού Δικαστηρίου με βιτριόλι από τον καθηρημένο Ιερέα το απόγευμα της Τετάρτης η Διαρκής Ιερά Σύνοδος προχώρησε σε αποφάσεις για τη...
25 Ιουνίου, 2021 - 15:03
Τελευταία ενημέρωση: 25/06/2021 - 15:21

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ -Αυστηρός έλεγχος για την είσοδο στην Ιερά Σύνοδο

Διαδώστε:
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ -Αυστηρός έλεγχος για την είσοδο στην Ιερά Σύνοδο

Υπηρεσιακό Σημείωμα απέστειλε η Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος προς τους θυρωρούς του Συνοδικού Μεγάρου για τον αυστηρότερο έλεγχο της εισόδου.

Μετά την επίθεση που δέχτηκαν οι 7 Μητροπολίτες και ο Γραμματέας του Συνοδικού Δικαστηρίου με βιτριόλι από τον καθηρημένο Ιερέα το απόγευμα της Τετάρτης η Διαρκής Ιερά Σύνοδος προχώρησε σε αποφάσεις για τη λήψη περαιτέρω μέτρων ασφαλείας. Στα πλαίσια της προστασίας των Αρχιερέων αποφασίστηκαν 4 μέτρα ασφαλείας τα οποία και απεστάλησαν στους θυρωρούς του Συνοδικού Μεγάρου.

1 – για την είσοδο οποιουδήποτε στο Συνοδικό Μέγαρο πρέπει να έχει επικοινωνήσει ο θυρωρός με το σχετικό γραφείο

2- Πλήρης καταγραφή των στοιχείων της ταυτότητας όποιου εισέρχεται στο Συνοδικό Μέγαρο

3- Καταγραφή των πινακίδων των αυτοκινήτων που εισέρχονται στο Συνοδικό Μέγαρο

4- Η εξωτερική συρόμενη πόρτα θα παραμένει μόνιμα κλειστή

Δείτε το σημείωμα:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων