24/06/2021 24/06/2021 Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ερωτήθηκε από τον δημοσιογράφο του Διεθνούς Πρακτορείου Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Κώστα Παναγόπουλο σήμερα το πρωί σχετικά με την πορεία υγείας των Μητροπολιτών που δέχθηκαν επίθεση με καυστικό υγρό στο Συνοδικό Μέγαρο χθες. Ο Υπουργός Υγείας απάντησε: “Είναι όλοι τους καλά και θα βγουν”. Τέσσερις από τους Μητροπολίτες τραυματίστηκαν ελαφρά και...
24 Ιουνίου, 2021 - 11:12
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2021 - 17:10

Κικίλιας στο ope.gr: “Είναι όλοι τους καλά, θα βγούν”

Διαδώστε:
Κικίλιας στο ope.gr: “Είναι όλοι τους καλά, θα βγούν”

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ερωτήθηκε από τον δημοσιογράφο του Διεθνούς Πρακτορείου Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Κώστα Παναγόπουλο σήμερα το πρωί σχετικά με την πορεία υγείας των Μητροπολιτών που δέχθηκαν επίθεση με καυστικό υγρό στο Συνοδικό Μέγαρο χθες.

Ο Υπουργός Υγείας απάντησε: “Είναι όλοι τους καλά και θα βγουν”. Τέσσερις από τους Μητροπολίτες τραυματίστηκαν ελαφρά και τρεις από αυτούς είχαν έφεραν μεγαλύτερα τραύματα.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής εξιτήριο έχουν λάβει οι Μητροπολίτες Άρτης, Ζακύνθου και Γλυφάδας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων