28/03/2020 28/03/2020 Ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας και του υπόλοιπου της Σαρακοστής που απομένει και με δεδομένο ότι δεν επιτρέπεται και δεν αντέχεται να μην τελούνται Θείες Ακολουθίες η ΔΙΣ αποφάσισε να επανέλθει. Σύμφωνα με πληροφορίες την επόμενη εβδομάδα θα συγκληθεί η ΔΙΣ για να αποφασίσουν τι θα γίνει με τις ακολουθίες της Μ. Εβδομάδας. Σύμφωνα με καλά...
28 Μαρτίου, 2020 - 12:01
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2020 - 12:48

Αποκλειστικό: Με τηλεδιάσκεψη συγκαλείται η νέα ΔΙΣ

Διαδώστε:
Αποκλειστικό: Με τηλεδιάσκεψη συγκαλείται η νέα ΔΙΣ

Ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας και του υπόλοιπου της Σαρακοστής που απομένει και με δεδομένο ότι δεν επιτρέπεται και δεν αντέχεται να μην τελούνται Θείες Ακολουθίες η ΔΙΣ αποφάσισε να επανέλθει.

Σύμφωνα με πληροφορίες την επόμενη εβδομάδα θα συγκληθεί η ΔΙΣ για να αποφασίσουν τι θα γίνει με τις ακολουθίες της Μ. Εβδομάδας.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Πρακτορείου Ορθοδοξία η συνεδρίαση θα γίνει την Τετάρτη το απόγευμα μέσω τηλεδιάσκεψης. Οι ίδιες πηγες αναφέρουν ότι η ΔΙΣ αναμένεται να ζητήσει επίσημα από την κυβέρνηση να επιτρέψει να τελούνται Θείες Λειτουργίες και Ακολουθίες, σε όλους τους ναούς χωρίς την συμμετοχή πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων