09/04/2020 09/04/2020 ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ, όπως σας ενημερώσαμε τις προηγούμενες ημέρες, από τα νέα που καταφθάνουν από το Χόνγκ Κόνγκ με την προσπάθεια επιβολής καραντίνας λόγω του ιού του κορονοϊού να περιλαμβάνει τη χρήση ηλεκτρονικών wristbands (βραχιόλι – λουράκι) σε όσους επαναπατρίζονται και άρα προσγειώνονται στα τοπικά αεροδρόμια με μία πρωτόγνωρη διαδικασία να τους περιμένει επί των θυρών του...
09 Απριλίου, 2020 - 17:32
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2020 - 18:00

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΒΙΝΤΕΟ: Τους φορούν το “βραχιόλι ελέγχου”

Διαδώστε:
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΒΙΝΤΕΟ: Τους φορούν το “βραχιόλι ελέγχου”

ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ, όπως σας ενημερώσαμε τις προηγούμενες ημέρες, από τα νέα που καταφθάνουν από το Χόνγκ Κόνγκ με την προσπάθεια επιβολής καραντίνας λόγω του ιού του κορονοϊού να περιλαμβάνει τη χρήση ηλεκτρονικών wristbands (βραχιόλι – λουράκι) σε όσους επαναπατρίζονται και άρα προσγειώνονται στα τοπικά αεροδρόμια με μία πρωτόγνωρη διαδικασία να τους περιμένει επί των θυρών του τόπου της μονίμου κατοικίας τους.

«Απλά περίμενα ότι θα πρέπει να συμπληρώσουμε ένα έντυπο. Δεν υπέθετα ότι θα υπήρχε βραχιολάκι » είχε δηλώσει στο CNBC, τηλεφωνικά από το σπίτι του στο Χονγκ Κονγκ καθώς ευρίσκεται σε καραντίνα, ο κ. Declan Chan, κάτοικος της μεγαλούπολης, ο οποίος επέστρεψε στις 17 Μαρτίου με πτήση από Ζυρίχη και έμεινε έκπληκτος όταν του είπαν ότι θα έπρεπε να συμμορφωθεί με τα νέα μέτρα για να εισέλθει στο Χόνγκ Κόνγκ.

Τα wristbands συνδέονται με app (εφαρμογή) για smartphones και χρησιμοποιούνται για να βεβαιωθούν οι κρατικές αρχές ότι οι άνθρωποι μένουν πραγματικά στο σπίτι τους.

Όπως αποδεικνύεται, η χρήση – αποδοχή του βραχιολιού είναι εντελώς υποχρεωτική (it’s not an option), καθώς ενδεικτική είναι η μαρτυρία περί ενός εισερχομένου, ο οποίος αρνούμενος τη χρήση και το φόρεμά του, αναγκάστηκε να κλείσει εκ νέου πτήση και να αναχωρήσει άμεσα για άλλον προορισμό, εκτός Χόνγκ Κόνγκ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – «Περπάτα στις γωνίες του σπιτιού για να ορίσουμε τον χώρο σου»

 

 

 

Κώστας Παναγόπουλος – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

ΒΙΝΤΕΟ: South China Morning Post

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων