26/05/2022 26/05/2022 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Ραφαήλ Γεωργιάδης/ ope.gr Παρουσία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, Ιεραρχών της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Οικουμενικού Θρόνου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης η αναγόρευση του Ομότιμου Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου κ....
26 Μαΐου, 2022 - 13:38
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2022 - 13:51

ΑΠΘ: Τελετή αναγόρευσης σε Επίτιμο Διδάκτορα του Ομότιμου Καθηγητή Βλάσιου Φειδά

Διαδώστε:
ΑΠΘ: Τελετή αναγόρευσης σε Επίτιμο Διδάκτορα του Ομότιμου Καθηγητή Βλάσιου Φειδά

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Ραφαήλ Γεωργιάδης/ ope.gr

Παρουσία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, Ιεραρχών της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Οικουμενικού Θρόνου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης η αναγόρευση του Ομότιμου Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου κ. Βλάσιου Φειδά σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισιμού της Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ.

Τον έπαινο προς τον Tιμώμενο θα εκφώνησε ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού του Α.Π.Θ., κ. Ιωάννης Μπάκας.

Για τον τιμώμενο μίλησαν με θερμά λόγια κατά τον χαιρετισμό τους ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής κ. Νικόλαος Παπαϊωάννου, ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ, Καθηγητής κ. Χρυσόστομος Σταμούλης και ο Πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού, Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Χρήστου.

Παρέστησαν επίσης μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΑΠΘ, ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Χρήστος Καραγιάννης, φοιτητές και φοιτήτριες της Σχολής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων