12/12/2019 12/12/2019 Θεία Λειτουργία και ιερό Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραίμ Φιλοθεϊτη και Αριζονίτη, ενώπιον του σκηνώματός του, τελέστηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2019 στο μοναστήρι του Αγίου Αντωνίου στην Αριζόνα. Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχαν Ηγουμένοι από μοναστήρια της Αμερικής και του Αγίου Όρους. Εκ μέρους της Μητροπόλεως Λεμεσού, παρέστησαν ο Πρωτοσύγκελος Αρχιμ. Ισαακ, ο Αρχιμ. Εμμανουήλ, ο Μοναχός...
12 Δεκεμβρίου, 2019 - 19:14
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2019 - 19:37

Γονατιστοί προσέγγιζαν και ασπάζονταν τον Γέροντα Εφραίμ

Διαδώστε:
Γονατιστοί προσέγγιζαν και ασπάζονταν τον Γέροντα Εφραίμ

Θεία Λειτουργία και ιερό Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραίμ Φιλοθεϊτη και Αριζονίτη, ενώπιον του σκηνώματός του, τελέστηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2019 στο μοναστήρι του Αγίου Αντωνίου στην Αριζόνα.

Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχαν Ηγουμένοι από μοναστήρια της Αμερικής και του Αγίου Όρους. Εκ μέρους της Μητροπόλεως Λεμεσού, παρέστησαν ο Πρωτοσύγκελος Αρχιμ. Ισαακ, ο Αρχιμ. Εμμανουήλ, ο Μοναχός Εφραίμ και ο Χρίστος Δόκιμος.

Απο πολύ νωρίς το πρωί, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για την νεκρώσιμη ακολουθία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, υπολογίζεται ότι οι μοναχοί, μοναχές και λαϊκοί ξεπέρασαν τις 4000 άτομα. Τέλος, είχαν στηθεί σκηνές, στις οποίες ο κόσμος είχε την δυνατότητα να παρακολουθήσει την Ακολουθία και στη συνέχεια όλοι παρακάθισαν σε γεύμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΕΜΕΣΟΥ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων