30/07/2023 30/07/2023 Μέγας Πανηγυρικός πολυιαρχιερατικός εσπερινός της Αγίας Παρασκευής στα Λαγκάδια, τελέστηκε την Τρίτη 25 Ιουλίου παρουσία του τέως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και του Δημάρχου Γορτυνίας κ. Ευστάθιου Κούλη. Παραβρέθηκαν στις λατρευτικές εκδηλώσεις πολλοί πιστοί. Σε κλίμα συγκίνησης ο κ. Παυλόπουλος εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας. Ο κ. Παυλόπουλος, όπως αναφέρει η τοπική...
30 Ιουλίου, 2023 - 9:15
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2023 - 9:27

Αρκαδία: Ο Προκόπης Παυλόπουλος στην εορτή της Αγίας Παρασκευής στα Λαγκάδια (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Αρκαδία: Ο Προκόπης Παυλόπουλος στην εορτή της Αγίας Παρασκευής στα Λαγκάδια (ΦΩΤΟ)

Μέγας Πανηγυρικός πολυιαρχιερατικός εσπερινός της Αγίας Παρασκευής στα Λαγκάδια, τελέστηκε την Τρίτη 25 Ιουλίου παρουσία του τέως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και του Δημάρχου Γορτυνίας κ. Ευστάθιου Κούλη.

Παραβρέθηκαν στις λατρευτικές εκδηλώσεις πολλοί πιστοί.

Σε κλίμα συγκίνησης ο κ. Παυλόπουλος εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας. Ο κ. Παυλόπουλος, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα kalimera-arkadia, από όπου και οι φωτογραφίες έμεινε στην περιοχή για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Έτυχε δε θερμής υποδοχής και εισέπραξε την αγάπη των κατοίκων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων