11/01/2022 11/01/2022 Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης προέβη σε δηλώσεις σχετικά με την εκλογή του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου, για τον οποίο μεταξύ άλλων τόνισε: “Η λαμπρή και σπουδαία εκκλησιαστική ιστορία της Κρήτης, ανοίγει σήμερα μια νέα σελίδα, στο σεβαστό πρόσωπο ενός άξιου ιεράρχη”. “Η Εκκλησία της Κρήτης, ύστερα από την απόφαση της Αγίας και Ιεράς...
11 Ιανουαρίου, 2022 - 13:57
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2022 - 13:59

Αρναουτάκης για νέο Αρχιεπίσκοπο: Νέα σελίδα για την ιστορία της Κρήτης

Διαδώστε:
Αρναουτάκης για νέο Αρχιεπίσκοπο: Νέα σελίδα για την ιστορία της Κρήτης

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης προέβη σε δηλώσεις σχετικά με την εκλογή του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου, για τον οποίο μεταξύ άλλων τόνισε: “Η λαμπρή και σπουδαία εκκλησιαστική ιστορία της Κρήτης, ανοίγει σήμερα μια νέα σελίδα, στο σεβαστό πρόσωπο ενός άξιου ιεράρχη”.

“Η Εκκλησία της Κρήτης, ύστερα από την απόφαση της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου, υπό την προεδρία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, ανατίθεται στην ποιμαντορία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου”, είπε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης, ο οποίος τόνισε: “Η λαμπρή και σπουδαία εκκλησιαστική ιστορία της Κρήτης, ανοίγει σήμερα μια νέα σελίδα, στο σεβαστό πρόσωπο ενός άξιου ιεράρχη”.

“Ως Περιφέρεια Κρήτης, ευχόμαστε καλή και επιτυχημένη πορεία στο ευθυνοφόρο έργο του νέου Αρχιεπίσκοπου Κρήτης. Υγεία, δύναμη και μακροημέρευση. Οι ευχές μας τον συνοδεύουν. Άξιος”, κατέληξε.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων