19/08/2021 19/08/2021 Κανένα θετικό περιστατικό κορωνοϊού δεν εντοπίστηκε από τις δειγματοληψίες που έγιναν στην κοινότητα Τριών Ελιών, της επαρχίας Λεμεσού, όπου τον Δεκαπενταύγουστο, θετικός στον ιό, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία. Την Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021, η κοινότητα, μετά την ανακοίνωση ότι ο Πανιερώτατος ήταν θετικός στη νόσο Covid-19, ζήτησε από το...
19 Αυγούστου, 2021 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2021 - 23:23

Αρνητικά τεστ Covid-19 στην κοινότητα που βρέθηκε ο Μητροπολίτης Μόρφου

Διαδώστε:
Αρνητικά τεστ Covid-19 στην κοινότητα που βρέθηκε ο Μητροπολίτης Μόρφου

Κανένα θετικό περιστατικό κορωνοϊού δεν εντοπίστηκε από τις δειγματοληψίες που έγιναν στην κοινότητα Τριών Ελιών, της επαρχίας Λεμεσού, όπου τον Δεκαπενταύγουστο, θετικός στον ιό, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία.

Την Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021, η κοινότητα, μετά την ανακοίνωση ότι ο Πανιερώτατος ήταν θετικός στη νόσο Covid-19, ζήτησε από το αρμόδιο Υπουργείο, όπως αποσταλεί σήμερα συνεργείο για δειγματοληψίες.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κοινοτάρχης Χριστόφορος Ιωαννίδης, το συνεργείο δειγματοληψίας έφτασε στην κοινότητα γύρω στις 12:15 και έγιναν 65 με 66 δειγματοληψίες, χωρίς να εντοπιστεί κανένα θετικό περιστατικό κορωνοϊού.

«Ενημερωθήκαμε ότι θα πρέπει να υποβληθούμε ξανά σε δειγματοληπτικό έλεγχο σε λίγες μέρες» είπε ο κ. Ιωαννίδης και κάλεσε όλους να αναλάβουν την ευθύνη να το πράξουν για την ασφάλεια όλων.

Την ίδια ώρα σημείωσε ότι, όσοι βρέθηκαν τον Δεκαπενταύγουστο στην κοινότητα και είχαν οποιανδήποτε επαφή με τον Μητροπολίτη, αλλά αναχώρησαν τις προηγούμενες μέρες, θα πρέπει να ενημερώσουν τις αρμόδιες υπηρεσίες και να προβούν σε τεστ κορωνοϊού.

«Η εκκλησία μας εκείνη την μέρα ήταν γεμάτη και υπολογίζω ότι μπορεί μέχρι και 200 άτομα να έλαβαν αντίδωρο από τον Δεσπότη μας», είπε ο κ. Ιωαννίδης.

Ανέφερε δε ότι στο γεύμα που ακολούθησε, παρευρίσκονταν κυρίως η συνοδεία του Μητροπολίτη καθώς και συγγενείς του ιερέα της κοινότητας, που ωστόσο δεν διαμένει στις Τρεις Ελιές.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων