25/05/2022 25/05/2022 Το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Αριζόνας, μετά από πολύωρη ακρόαση, την Τρίτη, 24/5/2022, αρνήθηκε ομόφωνα να εισηγηθεί την μετατροπή της ποινής σε αναστολή ή χάρη, στο αίτημα του Αντωνίου (Φρανκ Άτγουντ). Στο α΄ μέρος της ακρόασης μίλησε η σύζυγός του Σάρρα (Ραχήλ), ο Ηγούμενος της Ι. Μονής Αγ. Αντωνίου Αριζόνας αρχιμ. Παΐσιος, ο δικηγόρος του, κ.ά. Στο β΄...
25 Μαΐου, 2022 - 21:05
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2022 - 21:12

Αρνητική η απόφαση για την μετατροπή της ποινής του Αντωνίου

Διαδώστε:
Αρνητική η απόφαση για την μετατροπή της ποινής του Αντωνίου

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Αριζόνας, μετά από πολύωρη ακρόαση, την Τρίτη, 24/5/2022, αρνήθηκε ομόφωνα να εισηγηθεί την μετατροπή της ποινής σε αναστολή ή χάρη, στο αίτημα του Αντωνίου (Φρανκ Άτγουντ).

Στο α΄ μέρος της ακρόασης μίλησε η σύζυγός του Σάρρα (Ραχήλ), ο Ηγούμενος της Ι. Μονής Αγ. Αντωνίου Αριζόνας αρχιμ. Παΐσιος, ο δικηγόρος του, κ.ά. Στο β΄ μέρος μίλησαν οι συγγενείς και οι δικηγόροι της οικογένειας του κοριτσιού.

Το εφετείο, όμως, της Αριζόνας, δεν έχει λάβει ακόμη επίσημη απόφαση για το αίτημα.

Ας προσευχόμαστε, όπως μας έχει ζητήσει και ο Παντιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος, ώστε η απόφαση του εφετείου να είναι ευνοϊκή προς τον Αντώνιο.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων