14/01/2020 14/01/2020 Συνάντηση με τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Σινά, Φαράν & Ραϊθώ κ. Δαμιανό είχε σήμερα Τρίτη 14 Ιανουαρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος  Σινά κ. Δαμιανός μίλησε στην κάμερα του Πρακτορίου ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Αίγυπτο. “Συναντηθήκαμε...
14 Ιανουαρίου, 2020 - 17:23
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2020 - 19:48

Αρχιεπ. Σινά: “Στην Αίγυπτο υπάρχει πνευματική ειρήνη” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Αρχιεπ. Σινά: “Στην Αίγυπτο υπάρχει πνευματική ειρήνη” (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνάντηση με τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Σινά, Φαράν & Ραϊθώ κ. Δαμιανό είχε σήμερα Τρίτη 14 Ιανουαρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος  Σινά κ. Δαμιανός μίλησε στην κάμερα του Πρακτορίου ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Αίγυπτο.

“Συναντηθήκαμε σήμερα με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο με τον οποίο συζητήσαμε για λίγη ώρα. Τον προσκάλεσα να έρθει φέτος στην πανήγυρη της Αγίας Αικατερίνης. Μας είπε θα το σκεφτεί και θα μας απαντήσει”, σημείωσε αρχικά. Αναφερόμενος στον πρόεδρο της Αιγύπτου τόνισε πως: “Έχουμε έναν πολιτικό ο οποίος είναι πάρα πολύ δίκαιος και δεν κάνει διακρίσεις μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων. Έχει τονίσει ότι τον ενδιαφέρει να έχει πολίτες που να αγαπούν την Αίγυπτο”, ενώ κατέληξε λέγοντας: “Στην Αίγυπτο υπάρχει πνευματική ειρήνη. Αυτό το παρατηρούμε και τώρα τελευταία, καθώς έχει αυξηθεί το προσκύνημα στο Σινά”.

Δημοσιογραφική κάλυψη: Δημήτρης Στρουμπάκος

Κάμερα: Μανώλης Δημελλάς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων