07/05/2022 07/05/2022 Την εργασία, που είχε κάνει ένα χρόνο πριν με τίτλο «Η περίπτωση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δράμας κ.κ. Παύλου» καταθέτει αυτές τις μέρες εις μνημόσυνον αιώνιο ο Αρχιμανδρίτης Γεράσιμος Βλατίτσης με καταγωγή από τον Ξηροπόταμο Δράμας. Η εργασία έγινε στο πλαίσιο του διιδρυματικού μεταπτυχιακού προγράμματος «ΕΛΛΑΔΑ: ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ” στο μάθημα Εκκλησιαστική Διπλωματία και Εθιμοτυπία, με...
07 Μαΐου, 2022 - 14:40
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2022 - 14:50

Αρχιμ. Γερασίμου Βλατίτση : Η περίπτωση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δράμας κ.κ. Παύλου

Διαδώστε:
Αρχιμ. Γερασίμου Βλατίτση : Η περίπτωση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δράμας κ.κ. Παύλου

Την εργασία, που είχε κάνει ένα χρόνο πριν με τίτλο «Η περίπτωση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δράμας κ.κ. Παύλου» καταθέτει αυτές τις μέρες εις μνημόσυνον αιώνιο ο Αρχιμανδρίτης Γεράσιμος Βλατίτσης με καταγωγή από τον Ξηροπόταμο Δράμας. Η εργασία έγινε στο πλαίσιο του διιδρυματικού μεταπτυχιακού προγράμματος «ΕΛΛΑΔΑ: ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ” στο μάθημα Εκκλησιαστική Διπλωματία και Εθιμοτυπία, με σύμβουλο καθηγητή τον κ. Γρηγόριο Λιάντα. 

Η εργασία παρατίθεται ολόκληρη στην επίσημη ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας και μπορείτε να την διαβάσετε εδώ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων