03/10/2023 04/10/2023 Με αφορμή την σημερινή αγιοκατάταξη στο Αγιολόγιο της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Μοναχής Γαβριηλίας Παπαγιάννη από την Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου, το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» (ope.gr) παρουσιάζει την Ασματική Ακολουθία της νέας Αγίας της Εκκλησίας από τον Δρ Χαράλαμπο Μ. Μπούσια, Μεγάλο Υμνογράφο της των Αλεξανδρέων Εκκλησίας. Διαβάστε και κατεβάστε την Ασματική Ακολουθία της Οσίας Γαβριηλίας,...
03 Οκτωβρίου, 2023 - 21:58
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2023 - 14:18

Ασματική Ακολουθία της Οσίας Γαβριηλίας, της Ασκήτριας της Αγάπης

Διαδώστε:
Ασματική Ακολουθία της Οσίας Γαβριηλίας, της Ασκήτριας της Αγάπης

Με αφορμή την σημερινή αγιοκατάταξη στο Αγιολόγιο της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Μοναχής Γαβριηλίας Παπαγιάννη από την Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου, το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» (ope.gr) παρουσιάζει την Ασματική Ακολουθία της νέας Αγίας της Εκκλησίας από τον Δρ Χαράλαμπο Μ. Μπούσια, Μεγάλο Υμνογράφο της των Αλεξανδρέων Εκκλησίας.

Διαβάστε και κατεβάστε την Ασματική Ακολουθία της Οσίας Γαβριηλίας, της Ασκήτριας της Αγάπης ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο Αγιολόγιο της Ορθοδόξου Εκκλησίας η Μοναχή Γαβριηλία Παπαγιάννη

Η Γερόντισσα Φιλοθέη μιλάει για τη νέα Αγία της Εκκλησίας, Οσία Γαβριηλία (ΒΙΝΤΕΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων