06/01/2021 06/01/2021 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Aπό νωρίς το πρωί της 6ης Ιανουαρίου, η Αστυνομία περιφρουρούσε όλες τις εισόδους στους ιερούς ναούς για αποφυγή συνωστισμού και για την επίβλεψη των υγειονομικών μέτρων. Παρόλο που στους ναούς οι αντιδράσεις ήταν ήπιες, τα “νερά ήρθαν να ταράξουν” δύο άτομα πραγματοποιώντας αυτοσχέδια τελετή ρίψης του Σταυρού στη θάλασσα για τα Θεοφάνεια στο...
06 Ιανουαρίου, 2021 - 17:11
Τελευταία ενημέρωση: 06/01/2021 - 22:03

“Αστακός” η Θεσσαλονίκη – Κυνηγητό στον Λευκό Πύργο

Διαδώστε:
“Αστακός” η Θεσσαλονίκη – Κυνηγητό στον Λευκό Πύργο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Aπό νωρίς το πρωί της 6ης Ιανουαρίου, η Αστυνομία περιφρουρούσε όλες τις εισόδους στους ιερούς ναούς για αποφυγή συνωστισμού και για την επίβλεψη των υγειονομικών μέτρων.

Παρόλο που στους ναούς οι αντιδράσεις ήταν ήπιες, τα “νερά ήρθαν να ταράξουν” δύο άτομα πραγματοποιώντας αυτοσχέδια τελετή ρίψης του Σταυρού στη θάλασσα για τα Θεοφάνεια στο πλακόστρωτο της νέας παραλίας μπροστά από τον Λευκό Πύργο.

Η παρουσία της Αστυνομίας παρότι ήταν μεγάλη στη νέα παραλία και στο Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, προσπάθησε να τους αποτρέψει, κυνηγώντας τους.

Καθόλη την ημέρα έλαβαν χώρα εκτεταμένοι έλεγχοι πολιτών και ελέγχονταν οι βεβαιώσεις μετακίνησης.

Ένας από τους ιερείς του ιερού ναού Αγίου Φωτίου του Μεγάλου, ευλόγησε μόνος του τα ύδατα παραπλεύρως του ιερού ναού τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας.

 

 

Πιστοί από νωρίς το πρωί εισέρχονταν στους ιερούς ναούς για να ανάψουν ένα κερί, να προσκυνήσουν και να φωτιστούν από τον Μεγάλο Αγιασμό.

ΦΩΤΟ – ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων