19/12/2023 19/12/2023 Ως έναν άνθρωπο που υπήρξε σπουδαίος πνευματικός καθοδηγητής του τόπου χαρακτηρίζει η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης τον μακαριστό Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κυρό Αλέξανδρο.  Η ποδοσφαιρική ομάδα του νομού που αγωνίζεται επί σειρά ετών στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου αναφέρει στην ανακοίνωσή της: “Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την εκδημία...
19 Δεκεμβρίου, 2023 - 14:49
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2023 - 14:59

Αστέρας Τρίπολης: “Ο Σεβασμιώτατος Αλέξανδρος υπήρξε σπουδαίος πνευματικός καθοδηγητής”

Διαδώστε:
Αστέρας Τρίπολης: “Ο Σεβασμιώτατος Αλέξανδρος υπήρξε  σπουδαίος πνευματικός καθοδηγητής”

Ως έναν άνθρωπο που υπήρξε σπουδαίος πνευματικός καθοδηγητής του τόπου χαρακτηρίζει η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης τον μακαριστό Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κυρό Αλέξανδρο. 

Η ποδοσφαιρική ομάδα του νομού που αγωνίζεται επί σειρά ετών στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

“Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την εκδημία του Μακαριστού Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας, Αλεξάνδρου.

Ο Σεβασμιώτατος Αλέξανδρος Παπαδόπουλος υπήρξε σπουδαίος πνευματικός καθοδηγητής του τόπου μας και η προσφορά του στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, αλλά και συνολικά στην ελληνική κοινωνία θα μνημονεύεται διαχρονικά. Αιωνία η μνήμη του.

Θερμά συλλυπητήρια στην πόλη μας και σε ολόκληρη την Αρκαδία”. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων