05/05/2023 06/05/2023 Εθελοντές αιμοδότες και αιμοδότριες-μέλη της Αστυνομίας Κύπρου, που υπηρετούν σε διάφορα τμήματα του Αρχηγείου και δόκιμοι αστυνομικοί, έλαβαν μέρος την Παρασκευή 5 Μαΐου, 2023 στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας, με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Ειρήνης, Προστάτιδας της Αστυνομίας Κύπρου. Στο χώρο όπου διεξαγόταν η αιμοδοσία, παρευρέθηκε ο Αρχηγός...
05 Μαΐου, 2023 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2023 - 0:50

Αστυνομία Κύπρου: Αιμοδοσία ανήμερα της Προστάτιδας Αγίας Ειρήνης

Διαδώστε:
Αστυνομία Κύπρου: Αιμοδοσία ανήμερα της Προστάτιδας Αγίας Ειρήνης

Εθελοντές αιμοδότες και αιμοδότριες-μέλη της Αστυνομίας Κύπρου, που υπηρετούν σε διάφορα τμήματα του Αρχηγείου και δόκιμοι αστυνομικοί, έλαβαν μέρος την Παρασκευή 5 Μαΐου, 2023 στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας, με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Ειρήνης, Προστάτιδας της Αστυνομίας Κύπρου.

Στο χώρο όπου διεξαγόταν η αιμοδοσία, παρευρέθηκε ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου, για υποστήριξη της ανθρωπιστικής αυτής εκδήλωσης. Αφού αιμοδότησε και ο ίδιος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τα μέλη της Δύναμης, τα οποία μετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία. Ευχαριστίες παράλληλα, εξέφρασε και προς τους λειτουργούς της Τράπεζας Αίματος του Γενικού Νοσοκομείο Λευκωσίας για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν.

Την αιμοδοσία διοργάνωσε η Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου στις εγκαταστάσεις της και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της Αστυνομίας, για ενίσχυση των αποθεμάτων της Τράπεζας Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Κατά την αιμοδοσία δόθηκαν συνολικά 68 μονάδες αίματος. Η σημερινή αιμοδοσία τελούσε υπό την αιγίδα του Αρχηγού Αστυνομίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων