01/03/2020 01/03/2020 Την μνήμη του αγίου Νικολάου Πλανά που υπηρέτησε για χρόνια ως ιερέας στο θυσιαστήριό της, τίμησε η ενορία του αγίου Ιωάννη του Κυνηγού στην οδό Βουλιαγμένης.  Πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή προσήλθε για να συμμετάσχει στη λιτανεία της Τίμιας Κάρας και της εικόνας του αγίου που πραγματοποιήθηκε στους δρόμους της ενορίας. Στη σύντομη ομιλία...
01 Μαρτίου, 2020 - 17:25
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2020 - 22:50

ΑΘΗΝΑ: Η λιτανεία του Αγίου Νικολάου του Πλανά (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
ΑΘΗΝΑ: Η λιτανεία του Αγίου Νικολάου του Πλανά (ΒΙΝΤΕΟ)

Την μνήμη του αγίου Νικολάου Πλανά που υπηρέτησε για χρόνια ως ιερέας στο θυσιαστήριό της, τίμησε η ενορία του αγίου Ιωάννη του Κυνηγού στην οδό Βουλιαγμένης. 

Πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή προσήλθε για να συμμετάσχει στη λιτανεία της Τίμιας Κάρας και της εικόνας του αγίου που πραγματοποιήθηκε στους δρόμους της ενορίας. Στη σύντομη ομιλία του, στο τέλος της λιτανείας, ο προϊστάμενος του ναού Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός Σαμαράκης επικαλέστηκε τη χάρη του αγίου Νικολάου Πλανά ευχόμενος σε όλους καλή Σαρακοστή. Μετά το τέλος της λιτανείας, ξεκίνησε στον ναό η τέλεση του κατανυκτικού εσπερινού.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΕΡΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – «Ο Άγιος Νικόλαος ο Πλανάς ήταν γέφυρα μεταξύ ουρανού και γης»

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων