20/02/2019 20/02/2019 Ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός  που αφορά τους νέους ξεκίνησε από την ενορία του Αγίου Σπυρίδωνος στο  χωριό Λουγκουζί της Ουγκάντας. Μία ομάδα αθλητικών παρατηρητών  του διεθνούς ποδοσφαιριστή  Luís Figο από την Πορτογαλία  έφτασαν στην Ουγκάντα για να  δημιουργήσουν τις βασικές προϋποθέσεις για το ξεκίνημα μίας ακαδημίας ποδοσφαίρου που  σκοπό  θα έχει να βοηθήσει νέα παιδιά να αθλούνται...
20 Φεβρουαρίου, 2019 - 10:12
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2019 - 10:14

Αθλητικές δραστηριότητες στην ενορία του Αγίου Σπυρίδωνος Λουγκουζί της Ουγκάντας

Διαδώστε:
Αθλητικές δραστηριότητες στην ενορία του Αγίου Σπυρίδωνος Λουγκουζί της Ουγκάντας

Ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός  που αφορά τους νέους ξεκίνησε από την ενορία του Αγίου Σπυρίδωνος στο  χωριό Λουγκουζί της Ουγκάντας.
Μία ομάδα αθλητικών παρατηρητών  του διεθνούς ποδοσφαιριστή  Luís Figο από την Πορτογαλία  έφτασαν στην Ουγκάντα για να  δημιουργήσουν τις βασικές προϋποθέσεις για το ξεκίνημα μίας ακαδημίας ποδοσφαίρου που  σκοπό  θα έχει να βοηθήσει νέα παιδιά να αθλούνται αλλά και να ξεφύγουν από κινδύνους της ζωής και της ηλικίας τους .

Τα στελέχη της ομάδος έφτασαν στο  χωριό Λουγκουζί όπου σε συνεργασία με παιδιά και πιστούς της ενορίας δημιουργήθηκαν ομάδες από διάφορες ηλικίες, από τα μικρά παιδιά έως μάχιμους εφήβους,οργανώθηκαν αγώνες  και μοιράστηκε αθλητικό υλικό.Η ιδέα ταξίδεψε και σε άλλες ενορίες όπου με τη βοήθεια των εφημερίων τους ξεχώρισαν νέα παιδιά με ταλέντο.

Όλα τα παιδιά από αρκετές ενορίες έμειναν για μία μέρα στο χωριό Λουγκουζί ενώ την επομένη πραγματοποιήθηκε εορτή λήξης όπου μοιράσθηκαν αναμνηστικά συμμετοχής .Ευχαριστούμε την ομάδα του Luís Figο και ευχόμαστε ο Θεός να ευλογήσει κι αυτήν την προσπάθεια για το καλό των παιδιών και της χώρας .

πηγή:https://ekdoseisxrysopigi.blogspot.com

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων