16/06/2023 16/06/2023 Το νέο του βιβλίο του π. Χαράλαμπου Λίβυου Παπαδόπουλο παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο. Χαρακτηριστικό της εκδήλωσης ήταν η αθρόα προέλευση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, που παρακολούθησαν τη διάλεξη με θέµα τους «7 Κανόνες για να Ζήσεις». Την εκδήλωση οργανώνει ο Δήμος Αγρινίου, το Βιβλιοπωλείο Βιβλιοτρόπιο και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ ενώ τον π. Λίβυο προλόγισε η...
16 Ιουνίου, 2023 - 11:41
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2023 - 11:42

Αθρόα προσέλευση του κόσμου στην ομιλία του π. Λίβυου στο Αγρίνιο

Διαδώστε:
Αθρόα προσέλευση του κόσμου στην ομιλία του π. Λίβυου στο Αγρίνιο

Το νέο του βιβλίο του π. Χαράλαμπου Λίβυου Παπαδόπουλο παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο.

Χαρακτηριστικό της εκδήλωσης ήταν η αθρόα προέλευση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, που παρακολούθησαν τη διάλεξη με θέµα τους «7 Κανόνες για να Ζήσεις». Την εκδήλωση οργανώνει ο Δήμος Αγρινίου, το Βιβλιοπωλείο Βιβλιοτρόπιο και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ ενώ τον π. Λίβυο προλόγισε η Μάρθα Παπακωστοπούλου, Life και ΝLP coach.

Ο π. Χαράλαμπος Λίβυος μίλησε για τη «ΖΩΗ», για τις αποφάσεις μας που την καθορίζουν για τα στάδια της πνευματικής μας αυτογνωσίας και για τις ρίζες της κληρονομικότητας του καθενός μας και τόνισε «Η ζωή δεν είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να το λύσεις, αλλά ένα μυστήριο να το ζήσεις».

Την εκδήλωση άνοιξε η ιδιοκτήτρια του Βιβλιοπωλείου «Βιβλιοτρόπιο» κ. Ματίνα Δάμπλια η οποία καλωσόρισε στην πόλη μας τον πατέρα Λίβυο και είπε: «Πάτερ είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που σας έχουμε σήμερα κοντά μας. Αφορμή της σημερινή μας εκδήλωσης είναι το νέο βιβλίο του πατέρα Λίβυου που έχει ήδη αγκαλιαστεί από πάρα πολλούς αναγνώστες, το βιβλίο «Ζήσε, τελικά φοβόμαστε να πεθάνουμε ή μήπως να ζήσουμε;» που κυκλοφόρησε την άνοιξη από τις Εκδόσεις Ψυχογιός, τις οποίες ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία.

Ευχαριστούμε όλους θερμά για την παρουσία σας, το Δήμο Αγρινίου και προσωπικά την Αντιδήμαρχο κα Μαρία Παπαγεωργίου για τη συνδιοργάνωση, τη Μάρθα Παπακωστοπούλου για την παρουσίαση και το Γρηγόρη Βασιλόπουλο με το Super Market Βασιλόπουλος στο όμορφο Παναιτώλιο που είναι ο χορηγός της εκδήλωσής μας».

Στη συνέχεια ο Πατήρ Ιωάννης Γκιάφης εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη κ. Δαμασκηνό πήρε το λόγο και είπε : «Ο αρχαίος ημών φιλόλογος Σωκράτης έλεγε: “Το πραγματικά σημαντικό στη ζωή δεν είναι να ζεις, αλλά να ζεις καλά”. Και θα συμπληρώσουμε για τον χριστιανό η “καλή” ζωή κρύβεται στην “όντως ζωή”, τον Κύριό μας Ιησού Χριστό. Αφού λοιπόν ευχαριστήσουμε τον π. Χαράλαμπο για το νέο του πόνημα και όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, να ευχηθούμε να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο του και όντως να ανακαλύψουμε μέσα από την αληθινή ζωή, όχι των μεγαλεπήβολων σχεδίων, αλλά των καθημερινών σκαμμάτων. Γιατί τότε θα βρούμε την πραγματική ευτυχία, τον ίδιο τον κυματοθραύστη Χριστό!!!»

Στη συνέχεια η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ.Μαρία Παπαγεωργίου αφού καλωσόρισε τον π. Χαράλαμπο Λίβυο στην πόλη μας, τον επαίνεσε για το συγγραφικό του έργο, και μεταξύ άλλων τόνισε ότι, ο πατέρας Λίβυος εκφράζει και διδάσκει με κάθε τρόπο την αυθεντικότητα, την αλήθεια, την αγάπη, παντρεύοντας το ρεαλισμό του με τη βαθιά του αίσθηση πνευματικότητας. Τέλος τόνισε ότι, είμαστε πολύ τυχεροί που μπορούμε να παρακολουθούμε τα πολύτιμα μαθήματά του και τα μυνήματά του μέσα από τα βιβλία του.

Πηγή: agrinionews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων