26/01/2023 26/01/2023 Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει πολλές περιοχές της χώρας. Στη δίνη της κακοκαιρίας βρίσκεται και η Αττική με τους κατοίκους να λαμβάνουν μήνυμα από το “112” για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, αν και αναμένεται ύφεση των φαινομένων από το απόγευμα στην Αττική, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, επιπυραγό Ιωάννη...
26 Ιανουαρίου, 2023 - 14:04

Αττική: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία – Διακοπή δρομολογίων στον ΗΣΑΠ

Διαδώστε:
Αττική: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία – Διακοπή δρομολογίων στον ΗΣΑΠ

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει πολλές περιοχές της χώρας. Στη δίνη της κακοκαιρίας βρίσκεται και η Αττική με τους κατοίκους να λαμβάνουν μήνυμα από το “112” για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, αν και αναμένεται ύφεση των φαινομένων από το απόγευμα στην Αττική, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, επιπυραγό Ιωάννη Αρτοποιό, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ.

Οι μετακινήσεις στο Λεκανοπέδιο γίνονται μετ’ εμποδίων, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου εγκλωβίστηκαν οχήματα λόγω της έντονης βροχόπτωσης, όπως στη Λεωφόρο Κηφισίας όπου έσπευσε γερανός για τον απεγκλωβισμό των οχημάτων και των οδηγών.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΗΣΑΠ υπάρχει διακοπή των δρομολογίων από τα Άνω Πατήσια και άνω, ενώ πραγματοποιούνται μόνο τα δρομολόγια από το τμήμα Πειραιά – Άνω Πατήσια.

Φωτογραφία: Γιάννης Παναγόπουλος/ Eurokinissi 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων