05/05/2023 26/05/2023 Στη μνήμη του Κυπριανού Παπαϊωάννου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη είναι αφιερωμένος ο φετινός αγώνα δρόμο Ευαγόρεια 2023. Σημειώνεται ότι ο αγώνας ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τις 5 Μαρτίου όμως αναβλήθηκε λόγω του σιδηροδρομικού δυστυχήματος. Η επιτροπή διεξαγωγής των αγώνων σε συνεννόηση με το Κοινοτικό Συμβούλιο Αυγόρου και την...
05 Μαΐου, 2023 - 12:27
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2023 - 19:24

Αυγόρου: Αγώνας δρόμου αφιερωμένος στη μνήμη του Κυπριανού Παπαϊωάννου

Διαδώστε:
Αυγόρου: Αγώνας δρόμου αφιερωμένος στη μνήμη του Κυπριανού Παπαϊωάννου

Στη μνήμη του Κυπριανού Παπαϊωάννου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη είναι αφιερωμένος ο φετινός αγώνα δρόμο Ευαγόρεια 2023.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τις 5 Μαρτίου όμως αναβλήθηκε λόγω του σιδηροδρομικού δυστυχήματος. Η επιτροπή διεξαγωγής των αγώνων σε συνεννόηση με το Κοινοτικό Συμβούλιο Αυγόρου και την τοπική εκκλησιαστική επιτροπή όρισε ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα την 6η Μαΐου 2023.

Να σημειωθεί ότι την Τρίτη, 2 Μαϊου 2ο23, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ, τέλεσε τρισάγιο στον τάφο του Κυπριανού Παπαϊωάννου.

Ο Γέροντας Εφραίμ επισκέφθηκε το σπίτι του αδικοχαμένου νέου στην Κοινότητα Αυγόρου και συνομίλησε με τον πατέρα του Κυπριανού, Χριστόδουλο και τον παππού του οι οποίοι είναι και οι δύο ιερείς.

Διαβάστε επίσης: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων