27/01/2020 27/01/2020 Αύριο Τρίτη θα συναντηθεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας με τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη, προκειμένου να κάνει τον εξάμηνο απολογισμό. Η υπουργός Παιδείας ήδη, προ ημερών, δημοσιοποίησε τον απολογισμό 40 σελίδων, του έργου της, κατά την εξάμηνη θητεία της στο υπουργείο Παιδείας, που φέρει τον τίτλο: “6 μήνες σκληρής δουλειάς, 100άδες ενέργειες”. Στον απολογισμό...
27 Ιανουαρίου, 2020 - 12:06
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2020 - 11:19

Αύριο η συνάντηση της Υπ. Παιδείας με τον πρωθυπουργό

Διαδώστε:
Αύριο η συνάντηση της Υπ. Παιδείας με τον πρωθυπουργό

Αύριο Τρίτη θα συναντηθεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας με τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη, προκειμένου να κάνει τον εξάμηνο απολογισμό.
Η υπουργός Παιδείας ήδη, προ ημερών, δημοσιοποίησε τον απολογισμό 40 σελίδων, του έργου της, κατά την εξάμηνη θητεία της στο υπουργείο Παιδείας, που φέρει τον τίτλο: “6 μήνες σκληρής δουλειάς, 100άδες ενέργειες”.
Στον απολογισμό γίνεται αναφορά μεταξύ άλλων και στην νομοθετική ρύθμιση για την απαλοιφή του θρησκεύματος και της ιθαγενείας από τα απολυτήρια Γυμνασίου και Λυκείου αλλά και στην έκθεση που δημοσίευσε αναφορικά με τα Περιστατικά εις βάρος χώρων θρησκευτικής σημασίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων