22/07/2020 22/07/2020 Το παρακάτω βίντεο ανήρτησε στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπου η Αγία Σοφία Κωνσταντινουπόλεως ευρίσκεται υπό τους ήχους μουσουλμανικών αποχρώσεων, δοξολογιών και καλλιτεχνικών πανηγυρισμών. Οι ετοιμασίες για το “ναμάζ” της Παρασκευής στην Αγία Σοφία συνεχίζονται κανονικά, καθώς η επικοινωνιακή λαίλαπα εκ μέρους της Τουρκικής κυβέρνησης...
22 Ιουλίου, 2020 - 17:44
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2020 - 17:45

Αυτό το βίντεο “μοιράζεται” ο Ερντογάν στους λογαριασμούς του

Διαδώστε:
Αυτό το βίντεο “μοιράζεται” ο Ερντογάν στους λογαριασμούς του

Το παρακάτω βίντεο ανήρτησε στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπου η Αγία Σοφία Κωνσταντινουπόλεως ευρίσκεται υπό τους ήχους μουσουλμανικών αποχρώσεων, δοξολογιών και καλλιτεχνικών πανηγυρισμών. Οι ετοιμασίες για το “ναμάζ” της Παρασκευής στην Αγία Σοφία συνεχίζονται κανονικά, καθώς η επικοινωνιακή λαίλαπα εκ μέρους της Τουρκικής κυβέρνησης βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων