02/12/2022 02/12/2022 “Αυτοί που τόλμησαν”. Αυτός είναι ο τίτλος του βιβλίου του ιατρού Γιώργου Κ. Παπαγεωργίου το οποίο περιγράφει την ιστορία των γιατρών και της ιατρικής στην Αφρική κατά την περίοδο της Αποικιοκρατίας 1885 – 1960. Η παρουσία του βιβλίου θα λάβει χώρα την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και...
02 Δεκεμβρίου, 2022 - 11:45
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2022 - 11:56

“Αυτοί που τόλμησαν”: Στις 5 Δεκεμβρίου η παρουσίαση του βιβλίου για τους γιατρούς και την ιατρική στην Αφρική

Διαδώστε:
“Αυτοί που τόλμησαν”: Στις 5 Δεκεμβρίου η παρουσίαση του βιβλίου για τους γιατρούς και την ιατρική στην Αφρική

“Αυτοί που τόλμησαν”. Αυτός είναι ο τίτλος του βιβλίου του ιατρού Γιώργου Κ. Παπαγεωργίου το οποίο περιγράφει την ιστορία των γιατρών και της ιατρικής στην Αφρική κατά την περίοδο της Αποικιοκρατίας 1885 – 1960.

Η παρουσία του βιβλίου θα λάβει χώρα την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Βασίλη και Μαρίνας Θεοχαράκη (Βασιλίσσης Σοφίας 9 και Μέρλιν 1).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

π. Βασίλειος Θερμός

Μαρία Σαββάκη

Πέτρος Σμαχλίου

Γιάννης Δαής

Τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου θα ενισχύσουν το φιλανθρωπικό έργο του ΚΕΔΑΣ (Κέντρο Διεθνούς Αλληλεγγύης και Συνεργασίας στην Ουγκάντα κα Τανζανία).

Ο Γιώργος Κ. Παπαγεωργίου είναι χειρουργός, πρώην Συντονιστής Διευθυντής της Β’ Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”. Έχει μετεκπαιδευτεί στην χειρουργική ενδοκρινών αδένων στην Αγγλία και την Γαλλία. Έχει τον τίτλο Διδάκτορα Ιατρικής και Ομότιμου Καθηγητή Χειρουργικής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων