23/01/2021 23/01/2021 Αυτός είναι ο ηθοποιός που έχοντας φυσιογνωμική ομοιότητα με τον Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη επιλέχθηκε για την ενσάρκωση του ρόλου του Αγίου. Ο Κύπριος ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε ελληνικό σήριαλ που θα αρχίσει να προβάλλεται από την Άνοιξη στους τηλεοπτικούς δέκτες και αναμένεται να καθηλώσει το κοινό. Ο Προκόπης Αγαθοκλέους είναι Κύπριος και μαζί με...
23 Ιανουαρίου, 2021 - 18:50
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2021 - 19:44

Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Άγιο Παΐσιο

Διαδώστε:
Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Άγιο Παΐσιο

Αυτός είναι ο ηθοποιός που έχοντας φυσιογνωμική ομοιότητα με τον Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη επιλέχθηκε για την ενσάρκωση του ρόλου του Αγίου. Ο Κύπριος ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε ελληνικό σήριαλ που θα αρχίσει να προβάλλεται από την Άνοιξη στους τηλεοπτικούς δέκτες και αναμένεται να καθηλώσει το κοινό.

Ο Προκόπης Αγαθοκλέους είναι Κύπριος και μαζί με τον Νικήτα Τσακίρογλου, τον Γιαννη Στάνκογλου και μια σειρά γνωστών ηθοποιών θα φέρουν στις οθόνες μας την ζωή του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου. Σύμφωνα με πληροφορίες του briefingnews.gr η σειρά έχει δυο κύκλους και ξεκινά από τη στιγμή που γεννάται ο Άγιος στα Φάρασσα της Καππαδοκίας φωτίζοντας τον ξεριζωμό και την διαδρομή της οικογένειάς του, ώσπου έφθασε στην Ελλάδα για να πάρει τον δρόμο του και αργότερα να εισέλθει στο Άγιο Όρος.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ:

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ:

 

ΔΕΙΤΕ:

Η Άνοιξη φέρνει στην τηλεόραση τη ζωή του Αγίου Παϊσίου – Τι είπε ο Σεναριογράφος και οι εικόνες απο τα γυρίσματα

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων