07/02/2023 07/02/2023 Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της κακοκαιρίας Barbara, επικαιροποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι και αναφέρει την εξέλιξη του καιρού για το υπόλοιπο της ημέρας και την Τετάρτη. Πιο αναλυτικά: Για σήμερα Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2024 Οι χιονοπτώσεις που ήδη εκδηλώνονται κατά τόπους στην ανατολική και νότια χώρα προβλέπεται να συνεχιστούν στις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία,...
07 Φεβρουαρίου, 2023 - 14:35
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2023 - 14:40

“Barbara”: Νέο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων – Ποιες περιοχές αφορά

Διαδώστε:
“Barbara”: Νέο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων – Ποιες περιοχές αφορά

Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της κακοκαιρίας Barbara, επικαιροποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι και αναφέρει την εξέλιξη του καιρού για το υπόλοιπο της ημέρας και την Τετάρτη.

Πιο αναλυτικά:

Για σήμερα Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Οι χιονοπτώσεις που ήδη εκδηλώνονται κατά τόπους στην ανατολική και νότια χώρα προβλέπεται να συνεχιστούν στις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, καθώς και σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ανατολικής Πελοποννήσου, των Κυκλάδων και της Κρήτης. Ειδικότερα για την ανατολική Μαγνησία, την κεντρική και βόρεια Εύβοια, τη Φθιώτιδα και τη Βοιωτία προβλέπεται κατά τόπους ένταση των φαινομένων μέχρι και το απόγευμα.

Ειδικά για την Αττική προβλέπεται χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις οι οποίες κατά τόπους στα βόρεια και τα ανατολικά θα εκδηλώνονται σε χαμηλότερο υψόμετρο και μέχρι το απόγευμα θα είναι κατά διαστήματα πιο πυκνές.

Για αύριο Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Οι χιονοπτώσεις προβλέπεται να συνεχιστούν στις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, καθώς και σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές των βορείων Κυκλάδων και της Κρήτης. Ειδικότερα στην ανατολική Μαγνησία, την κεντρική και βόρεια Εύβοια, τη Φθιώτιδα και τη Βοιωτία προβλέπεται κατά τόπους ένταση των φαινομένων μέχρι τις μεσημβρινές ώρες.

Ειδικά για την Αττική προβλέπεται χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις, οι οποίες κατά τόπους στα βόρεια θα εκδηλώνονται σε χαμηλότερο υψόμετρο και μέχρι τις μεσημβρινές ώρες θα είναι κατά διαστήματα πιο πυκνές.

Επιπλέον ισχυρός παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά έως και την Πέμπτη (09/02/2023), ο οποίος στα βορειοδυτικά θα είναι κατά τόπους ολικός (καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας αρνητικές θερμοκρασίες).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων