02/01/2023 02/01/2023 Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων SANA της Συρίας μετέδωσε ότι δύο στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα ισραηλινής αεροπορικής επιδρομής στο διεθνές αεροδρόμιο της Δαμασκού και στα περίχωρά του. Στρατιωτική πηγή δήλωσε σε δήλωση στο SANA: “Σχεδόν στις 2:00 π.μ. σήμερα, τα ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν αεροπορική επίθεση με μπαράζ πυραύλων από την κατεύθυνση της...
02 Ιανουαρίου, 2023 - 10:58
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2023 - 11:05

Δαμασκός: Κλειστό το αεροδρόμιο μετά από ισραηλινούς βομβαρδισμούς

Διαδώστε:
Δαμασκός: Κλειστό το αεροδρόμιο μετά από ισραηλινούς βομβαρδισμούς

Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων SANA της Συρίας μετέδωσε ότι δύο στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα ισραηλινής αεροπορικής επιδρομής στο διεθνές αεροδρόμιο της Δαμασκού και στα περίχωρά του.

Στρατιωτική πηγή δήλωσε σε δήλωση στο SANA: “Σχεδόν στις 2:00 π.μ. σήμερα, τα ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν αεροπορική επίθεση με μπαράζ πυραύλων από την κατεύθυνση της βορειοανατολικής Θάλασσας της Γαλιλαίας, με στόχο το Διεθνές Αεροδρόμιο της Δαμασκού και τα περίχωρά της”.

Σύμφωνα με το ertnews.gr η πηγή πρόσθεσε: “Η επίθεση οδήγησε στο θάνατο δύο στρατιωτών, στον τραυματισμό άλλων δύο και σε ορισμένες υλικές απώλειες και στο κλείσιμο του διεθνούς αεροδρομίου της Δαμασκού”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων