04/10/2020 04/10/2020 Φεύγοντας ο Χολυγουντιανός ηθοποιός Μίκυ Ρουρκ από την Ελλάδα όπου βρέθηκε για τα γυρίσματα της ταινίας, για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, αποχαιρέτησε τη χώρα μας με ένα υπέροχο ποστ στο Ίνσταγκραμ: «Αντίο Ελλάδα. Πέρασα υπέροχα στα γυρίσματα της ταινίας Man of God της σκηνοθέτιδας Έλενας Πόποβιτς .Οι Έλληνες είναι υπέροχοι άνθρωποι. Είναι μια τόσο...
04 Οκτωβρίου, 2020 - 12:27

Δείτε πως αποχαιρέτησε ο Μίκυ Ρουρκ την Ελλάδα

Διαδώστε:
Δείτε πως αποχαιρέτησε ο Μίκυ Ρουρκ την Ελλάδα

Φεύγοντας ο Χολυγουντιανός ηθοποιός Μίκυ Ρουρκ από την Ελλάδα όπου βρέθηκε για τα γυρίσματα της ταινίας, για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, αποχαιρέτησε τη χώρα μας με ένα υπέροχο ποστ στο Ίνσταγκραμ:

«Αντίο Ελλάδα. Πέρασα υπέροχα στα γυρίσματα της ταινίας Man of God της σκηνοθέτιδας Έλενας Πόποβιτς .Οι Έλληνες είναι υπέροχοι άνθρωποι. Είναι μια τόσο ειρηνική και υπέροχη χώρα και θα είμαι ευλογημένος να επιστρέψω όταν τα πράγματα θα ηρεμήσουν με όσα συμβαίνουν στην Αμερική . Τουλάχιστον οι Έλληνες δεν λένε πάμε να κάνουμε την Ελλάδα ξανά μεγάλη. Όπως δεν το λένε στην Αγγλία ή στην Ιταλία».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων