20/10/2020 20/10/2020 Δεκάδες πανέμορφα φλαμίνγκο επισκέφτηκαν για ακόμα μία φορά τον φιλόξενο Υδροβιότοπο Ναυπλίου Νέας Κίου στην Αργολίδα, την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020. Την περίοδο αυτή τα φοινικόπτερα βρίσκονται στην Φθινοπωρινή μετανάστευση των πτηνών και μετακινούνται μεταξύ της Ευρώπης και της Αφρικής. Το κοινό φοινικόπτερο ή φοινικόπτερος ρόδινος είναι ένα μεγάλο είδος φλαμίνγκο που απαντά και στον...
20 Οκτωβρίου, 2020 - 21:10
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2020 - 20:33

Δεκάδες πανέμορφα φλαμίνγκο στον Υδροβιότοπο Ναυπλίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Δεκάδες πανέμορφα φλαμίνγκο στον Υδροβιότοπο Ναυπλίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεκάδες πανέμορφα φλαμίνγκο επισκέφτηκαν για ακόμα μία φορά τον φιλόξενο Υδροβιότοπο Ναυπλίου Νέας Κίου στην Αργολίδα, την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020.

Την περίοδο αυτή τα φοινικόπτερα βρίσκονται στην Φθινοπωρινή μετανάστευση των πτηνών και μετακινούνται μεταξύ της Ευρώπης και της Αφρικής. Το κοινό φοινικόπτερο ή φοινικόπτερος ρόδινος είναι ένα μεγάλο είδος φλαμίνγκο που απαντά και στον ελλαδικό χώρο. Ζει στους υγρότοπους των παράκτιων χωρών της Μεσογείου, την Αφρική, την Ινδική υποήπειρο και την Μέση Ανατολή. Η επιστημονική του ονομασία είναι Phoenicopterus roseus και δεν περιλαμβάνει υποείδη.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ/Μπουγιώτης Β.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων