05/04/2020 05/04/2020 Ένταση επικράτησε το πρωί στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας, στην Πάτρα, όπου έσπευσε η αστυνομία, καθώς είχαν συγκεντρωθεί παρά τα αυστηρά μέτρα αρκετοί πιστοί της περιοχής, κυρίως ηλικιωμένοι που έσπευσαν στην εκκλησία, για να κοινωνήσουν και να ανάψουν ένα κερί και να εκπληρώσουν τις πνευματικές τους ανάγκες. Σύμφωνα με το tempo24, αρκετοί πιστοί της περιοχής,...
05 Απριλίου, 2020 - 12:39
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2020 - 12:41

Δεκάδες πιστοί στην Πάτρα- επέμβαση της Αστυνομίας

Διαδώστε:
Δεκάδες πιστοί στην Πάτρα- επέμβαση της Αστυνομίας

Ένταση επικράτησε το πρωί στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας, στην Πάτρα, όπου έσπευσε η αστυνομία, καθώς είχαν συγκεντρωθεί παρά τα αυστηρά μέτρα αρκετοί πιστοί της περιοχής, κυρίως ηλικιωμένοι που έσπευσαν στην εκκλησία, για να κοινωνήσουν και να ανάψουν ένα κερί και να εκπληρώσουν τις πνευματικές τους ανάγκες.

Σύμφωνα με το tempo24, αρκετοί πιστοί της περιοχής, κυρίως ηλικιωμένοι, έσπευσαν στην εκκλησία, όπως προαναφέρθηκε, για να κοινωνήσουν. Πολλοί κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια αντιλαμβανόμενοι τι είχε συμβεί και διαμαρτύρονταν για την παρουσία της Αστυνομίας, ωστόσο άλλοι ζητούσαν από τους αστυνομικούς να απομακρύνουν τον κόσμο από την εκκλησία για να μην υπάρξει κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού.

Τελικά η ένταση τερματίστηκε με τους αστυνομικούς να μοιράζουν πρόστιμα σε πολλούς από τους παρευρισκόμενους, καθώς δεν είχαν βεβαίωση εξόδου. O Ιερός Ναός έκλεισε και οι πιστοί έφυγαν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων