01/08/2021 01/08/2021 Βαδίζοντας προς το «Πάσχα του καλοκαιριού», δεν μπορεί να λησμονηθεί η επίβλεψη και η συμπόνοια της Κυρίας Θεοτόκου για το λαό Της. Γι’αυτό και φέτος καλείται ο ευσεβής λαός απο όλη την Ελλάδα να λάβει μέρος στις θεόπνευστες Παρακλήσεις που θα ψαλούν στη χάρη Της, από 1 έως 13 Αυγούστου 2021, στον Ιερό Ναό του...
01 Αυγούστου, 2021 - 16:35
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2021 - 18:04

Δεκαπενταύγουστος στην Παναγία που δακρύζει

Διαδώστε:
Δεκαπενταύγουστος στην Παναγία που δακρύζει

Βαδίζοντας προς το «Πάσχα του καλοκαιριού», δεν μπορεί να λησμονηθεί η επίβλεψη και η συμπόνοια της Κυρίας Θεοτόκου για το λαό Της. Γι’αυτό και φέτος καλείται ο ευσεβής λαός απο όλη την Ελλάδα να λάβει μέρος στις θεόπνευστες Παρακλήσεις που θα ψαλούν στη χάρη Της, από 1 έως 13 Αυγούστου 2021, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος, εκεί όπου η Παναγία μας η Παρηγορήτρια, δηλώνει την παρουσία Της, δια της αδιάλειπτης Δακρυρροής και της Μυροβλυσίας.

Ακολουθεί το πρόγραμμα  των Ιερών Ακολουθιών:

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

07:00πμ – 09:00πμ

Ὂρθρος καί Θεία Λειτουργία

11:00πμ

Ιερά Παράκλησις ενώπιον της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Παρηγορητρίας

06:30μμ

Εσπερινός και Ιερά Παράκλησις

ΤΕΤΑΡΤΗ 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Στο τέλος της απογευματινής Ιεράς Παρακλήσεως, θα αναγνωστεί η Ευχή προς την Παναγία την Παρηγορήτρια και θα διανεμηθούν Ιερά Δάκρυα και Μύρο
από την Εφέστια Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας μας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Στο τέλος της απογευματινής Ιεράς Παρακλήσεως θα τελεστεί Αρτοκλασία υπέρ υγείας πάντων των Ενοριτών και Προσκυνητών του Ιερού Ναού.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων