16/04/2021 16/04/2021 Δεν μπόρεσαν να αντέξουν τις ξεκάθαρες αλήθειες τις οποίες είπε στον αέρα στη χθεσινή συνέντευξη τύπου στην Άγκυρα ο Νίκος Δένδιας, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Τούρκο ομόλογό του, Μελβούτ Τσαβούσογλου, με τον τουρκικό τύπο σήμερα να μιλά για θράσος του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών. Με τη δική τους «οπτική» παρουσιάζουν τα τουρκικά ΜΜΕ...
16 Απριλίου, 2021 - 9:43
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2021 - 9:44

Δεν άντεξαν τις αλήθειες οι Τούρκοι και μιλούν για θράσος

Διαδώστε:
Δεν άντεξαν τις αλήθειες οι Τούρκοι και μιλούν για θράσος

Δεν μπόρεσαν να αντέξουν τις ξεκάθαρες αλήθειες τις οποίες είπε στον αέρα στη χθεσινή συνέντευξη τύπου στην Άγκυρα ο Νίκος Δένδιας, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Τούρκο ομόλογό του, Μελβούτ Τσαβούσογλου, με τον τουρκικό τύπο σήμερα να μιλά για θράσος του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών.

Με τη δική τους «οπτική» παρουσιάζουν τα τουρκικά ΜΜΕ τη σκληρή αντιπαράθεση που εκτυλίχθηκε κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας, Νίκος Δένδιας και Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στην Άγκυρα.

Το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, στάθηκε στο πρώτο μέρος των δηλώσεων του τούρκου υπουργού Εξωτερικών, σημειώνοντας πως «Ελλάδα και Τουρκία μπορούν να λύσουν τις διαφορές τους μέσω του διαλόγου».

Στο πρωτοσέλιδο της η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ έχει τίτλο “Μεγάλη ντροπή από τον Έλληνα Υπουργό”. Η αντιπολιτευτική εφημερίδα Σοζτζού έχει τίτλο “Τι θράσος είναι αυτό”.  Η Ακσάμ τιτλοφορεί το θέμα “Μάθημα διπλωματίας στον Έλληνα Υπουργό”.  Η Μιλλιέτ έχει τίτλο “Δεν καταλάβαινε από φιλοξενία”.

Για σύγκρουση κάνει αναφορά το Reuters

«Ο έλληνας υπουργός Εξωτερικών συγκρούεται με τον τούρκο ομόλογό του σε συνέντευξη Τύπου» έγραψε το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

«Ο έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας συγκρούστηκε με τον τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου την Πέμπτη, σε κοινή συνέντευξη Τύπου στην Αγκυρα, η οποία ξεκίνησε με ελπίδες για βελτίωση των σχέσεων, αλλά γρήγορα κατέληξε σε αλληλοκατηγορίες».

Το πρακτορείο έκανε γενικόλογη αναφορά σε «εδαφικές διαφορές στη Μεσόγειο», ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι «ο Δένδιας εξέφρασε την υποστήριξή του στην προσπάθεια ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων