12/06/2021 12/06/2021 Το Κέντρο Στήριξης της Οικογένειας (ΚΕΣΟ) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών προσαρμόστηκε στην πανδημία και από τη στιγμή της απελευθέρωσης κάποιων μέτρων από την Ελληνική Κυβέρνηση συνέχισε την λειτουργία του και οδεύει προς την ολοκλήρωση των μαθημάτων των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων. Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου: Αρκούσε να δοθεί από την Κυβέρνηση το μήνυμα της ελευθέρας κυκλοφορίας...
12 Ιουνίου, 2021 - 12:55
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2021 - 11:16

Δεν “φρέναραν” τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων του ΚΕΣΟ

Διαδώστε:
Δεν “φρέναραν” τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων του ΚΕΣΟ

Το Κέντρο Στήριξης της Οικογένειας (ΚΕΣΟ) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών προσαρμόστηκε στην πανδημία και από τη στιγμή της απελευθέρωσης κάποιων μέτρων από την Ελληνική Κυβέρνηση συνέχισε την λειτουργία του και οδεύει προς την ολοκλήρωση των μαθημάτων των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων.

Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου:

Αρκούσε να δοθεί από την Κυβέρνηση το μήνυμα της ελευθέρας κυκλοφορίας των πολιτών και της άρσης των περιορισμών, κατά της πανδημίας μετά τις 15 Μαΐου και στο ΚΕΣΟ για μια ακόμη φορά, αποδείξαμε το αξιόμαχο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων.

Έτσι τα Τμήματα Κοπτικής –Ραπτικής και Αισθητικής Κοσμετολογίας, παράλληλα με τις elearning θεωρητικές παραδόσεις, ξεκίνησαν σε εντατικούς ρυθμούς εργαστηριακών παραδόσεων οι οποίες θα ολοκληρωθούν στα τέλη Ιουνίου.

Την εβδομάδα που μας πέρασε, ολοκληρώθηκαν οι elearning παραδόσεις εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας και οι σπουδάστριες ετοιμάζονται για εξετάσεις πιστοποίησης στα Βρετανικά Πανεπιστήμια και στο Αμερικάνικο Κολλέγιο, ενώ οι elearning παραδόσεις εκμάθησης Ρωσικής θα ολοκληρωθούν στο τέλος του Ιουνίου.

Τα μαθήματα κοσμήματος ολοκληρώθηκαν μέσω elearning από τον Μάρτιο.

Η ακαδημαϊκή χρονιά 2020-2021 αποτέλεσε ένα πρωτόγνωρο εγχείρημα για όλους μας. Την Διοίκηση, το Διδακτικό Προσωπικό, αλλά και το έμψυχο υλικό των «Εργαστηρίων Δεξιοτήτων ΚΕΣΟ ΚΔΒΜ-Επιπέδου -1», δεδομένοι ότι παρά τις αναστολές από Νοέμβριο έως και Απρίλιο τα μαθήματα διεξήχθηκαν μέσω της elearning διαδικασίας.

Ευχαριστήσω τις καθηγήτριες: Αγγλικών κα Μαρία Τσαούση, Αισθητικής Κοσμετολογίας κα Κατερίνα Αράπογλου, Μανικιούρ-Πεντικιούρ κα Μάγδα Σωτηριάδου, Κοπτικής-Ραπτικής κα Σταυρούλα Φωκά, Ρωσικών κα Ελένη Πιέρρου, Κοσμήματος τις κυρίες Μάτα Καλουδάκη & Μαρία Γαβρίλου, τον καθηγητή Ενδυματολογίας –Ιστορίας της Μόδας Χρωματολογίας τον Δρ. κ. Κυριάκο –Ρήγα Τριπολιτσιώτη, τον Τεχνικό Δικτύων κ. Μιχάλη Χρίστου και τις Υπηρεσίες του ΚΕΣΟ(Διοικητικές και Κοινωνική).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων