15/05/2020 15/05/2020 “Δεν με αφήνουν καν να μιλήσω στον αδερφό μου, επειδή το τηλέφωνό του κατασχέθηκε κατά τη σύλληψη. Δεν μπορώ καν να τον επισκεφτώ” δήλωσε στο Sputnik συγγραφές Μίλουτιν Μίκοβιτς , αδελφός του κρατούμενου Επισκόπου Ιωαννίκιου στο Μαυροβούνιο, υπογράμμιζοντας ότι περιμένει ακόμα χειρότερες καταστάσεις στη χώρα. Ο Μίκοβιτς αναφέρει ότι οι κρατικές αρχές άσκησαν τη χειρότερη...
15 Μαΐου, 2020 - 10:48
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2020 - 10:37

“Δεν με αφήνουν να του μιλήσω”, καταγγέλλει ο αδελφός του συλληφθέντος Επισκόπου

Διαδώστε:
“Δεν με αφήνουν να του μιλήσω”, καταγγέλλει ο αδελφός του συλληφθέντος Επισκόπου

“Δεν με αφήνουν καν να μιλήσω στον αδερφό μου, επειδή το τηλέφωνό του κατασχέθηκε κατά τη σύλληψη. Δεν μπορώ καν να τον επισκεφτώ” δήλωσε στο Sputnik συγγραφές Μίλουτιν Μίκοβιτς , αδελφός του κρατούμενου Επισκόπου Ιωαννίκιου στο Μαυροβούνιο, υπογράμμιζοντας ότι περιμένει ακόμα χειρότερες καταστάσεις στη χώρα.
Ο Μίκοβιτς αναφέρει ότι οι κρατικές αρχές άσκησαν τη χειρότερη μορφή βίας και προσθέτει ότι ο τρόπος με τον οποίο έγιναν οι προσαγωγές των Ιερέων φανερώνει άνευ προηγουμένου αγένεια.
“Σαν να ήταν οι σοβαρότεροι εγκληματίες στο Μαυροβούνιο , όχι ιερείς και επίσκοποι. Οι άνθρωποι είναι σοκαρισμένοι. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη ούτε επί κομουνισμού” τονίζει
“Απευθύνω έκκληση στις αρχές, ως αδελφός του Επίσκοπου Ιωαννίκιου, ο οποίος δεν βλάψει ούτε μυρμήγκι, και εργάζεται για να διαφωτίσει τον λαό και την μητρόπολη, να σταματήσει αυτή τη δαιμονική επιδρομή στον λαό τους και τους κληρικούς”, δήλωσε ο Μίκοβιτς.
“Οι πνεύμονες μου είναι ακόμα γεμάτοι από αυτό το δακρυγόνο, αυτό το δηλητήριο. Από τη μιά λένε ότι προσπαθούν να καταπολεμήσουν τον κορωνοϊό και από την άλλη ρίχνουν δηλητήριο στις ψυχές και τους πνεύμονες, τα μάτια και τα νεύρα τους. Αυτή είναι η κατάσταση », κατέθεσε ο Μίκοβιτς.
Πηγή: Sputnik

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων