08/04/2020 08/04/2020 “Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη μεταφορά κατ’ οίκον του Αγίου Φωτός” δήλωσε, πριν από λίγο, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νίκος Χαρδαλιάς, απαντώντας στην πρόθεση ορισμένων Δήμων της ελληνικής επικράτειας να μεταφέρουν το Άγιο Φως προς τους δημότες τους και τις οικίες τους.  Είχε προηγηθεί η καθιερωμένη ενημέρωση όπου ανακοινώθηκε ότι...
08 Απριλίου, 2020 - 18:19
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2020 - 18:49

“Δεν επιτρέπουμε τη μεταφορά κατ’ οίκον του Αγίου Φωτός”

Διαδώστε:
“Δεν επιτρέπουμε τη μεταφορά κατ’ οίκον του Αγίου Φωτός”

“Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη μεταφορά κατ’ οίκον του Αγίου Φωτός” δήλωσε, πριν από λίγο, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νίκος Χαρδαλιάς, απαντώντας στην πρόθεση ορισμένων Δήμων της ελληνικής επικράτειας να μεταφέρουν το Άγιο Φως προς τους δημότες τους και τις οικίες τους.

Είχε προηγηθεί η καθιερωμένη ενημέρωση όπου ανακοινώθηκε ότι πενηντα δύο είναι τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο, ενώ το σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχεται πλέον στα 1884 όπως σημείωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό κ. Σωτήρης Τσιόδρας.

Πρόκειται, με βάση την καθημερινή ενημέρωση, για μία σταθερότητα και όχι αύξηση στα νέα κρούσματα δίνοντας αισιόδοξα μηνύματα για τη χώρα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι δυστυχώς 84 συνάνθρωποί μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ, ενώ 83 είναι οι συμπολίτες μας που έχασαν τη ζωή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων