30/01/2020 30/01/2020 Θλίψη και αποτροπιασμό στους κατοίκους της Μυτιλήνης προκάλεσε η κατάσταση της προτομής του εθνομάρτυρα αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης, που βανδαλίστηκε άγρια από αναρχικούς. Σύμφωνα με το lesvosnews.net τις φωτογραφίες από τον βανδαλισμό δημοσίευσε ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μυτιλήνης Παναγιώτης Βάλεσης, ο οποίος ανέφερε: “Το άγαλμα του Χρυσοστόμου Σμύρνης σήμερα το πρωί βανδαλισμένο… Προφανώς είπαν να...
30 Ιανουαρίου, 2020 - 18:19
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2020 - 19:31

Δεν σεβάστηκαν ούτε τον Άγιο Χρυσόστομο Σμύρνης οι ιερόσυλοι

Διαδώστε:
Δεν σεβάστηκαν ούτε τον Άγιο Χρυσόστομο Σμύρνης οι ιερόσυλοι

Θλίψη και αποτροπιασμό στους κατοίκους της Μυτιλήνης προκάλεσε η κατάσταση της προτομής του εθνομάρτυρα αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης, που βανδαλίστηκε άγρια από αναρχικούς.

Σύμφωνα με το lesvosnews.net τις φωτογραφίες από τον βανδαλισμό δημοσίευσε ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μυτιλήνης Παναγιώτης Βάλεσης, ο οποίος ανέφερε:

“Το άγαλμα του Χρυσοστόμου Σμύρνης σήμερα το πρωί βανδαλισμένο… Προφανώς είπαν να κάνουν “διάλειμμα” απ τα ξωκλήσια, ίσως τους τελείωσαν και τα εικονοστάσια στους δρόμους….
Αυτά συμβαίνουν όταν η δική μας “χαλαρότητα και… ωχαδερφισμός”, αλλά και η κρατική προκλητική….αδιαφορία … για τέτοιου είδους ” φαινόμενα”, και όχι μόνο, που στόχο έχουν να “ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ” το κοινό αίσθημα αλλά παράλληλα να χτυπήσουν στην καρδιά το θρησκευτικό συναίσθημα του Λεσβιακού λαού δείχνοντας ότι δεν τον υπολογιζουν….”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων