24/01/2021 24/01/2021 «Δεν υπάρχει πρόβλεψη για πρόστιμα συγκεκριμένα σε μαθητές», αναφέρει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η υφυπουργός Παιδείας, Ζέτα Μακρή, διευκρινίζοντας δηλώσεις της σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. «Σε συνέχεια της σημερινής συζήτησης, διευκρινίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για πρόστιμα συγκεκριμένα σε μαθητές. Με σύσσωμη την εκπαιδευτική κοινότητα -και...
24 Ιανουαρίου, 2021 - 21:20
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2021 - 21:23

«Δεν υπάρχει πρόβλεψη για πρόστιμα συγκεκριμένα σε μαθητές»

Διαδώστε:
«Δεν υπάρχει πρόβλεψη για πρόστιμα συγκεκριμένα σε μαθητές»

«Δεν υπάρχει πρόβλεψη για πρόστιμα συγκεκριμένα σε μαθητές», αναφέρει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η υφυπουργός Παιδείας, Ζέτα Μακρή, διευκρινίζοντας δηλώσεις της σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

«Σε συνέχεια της σημερινής συζήτησης, διευκρινίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για πρόστιμα συγκεκριμένα σε μαθητές. Με σύσσωμη την εκπαιδευτική κοινότητα -και ειδικά με τους μαθητές μας- έχουμε συνεργαστεί άριστα μέχρι στιγμής, τηρούν τα μέτρα σχολαστικά, και αναμένουμε το ίδιο και για τη συνέχεια», δήλωσε συγκεκριμένα η κ. Μακρή.

Αθηνά Καστρινάκη – ΑΠΕ ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων