10/07/2020 10/07/2020 Με ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ανακοίνωσε πως ενημέρωσε τους συναδέλφους του υπουργούς Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την απόφαση της Τουρκίας να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί. “Ενημέρωσα τους συναδέλφους μου για την πρόκληση που συνιστά για την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά, καθώς και για την UNESCO η απόφαση που...
10 Ιουλίου, 2020 - 17:49
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2020 - 17:50

Δένδιας: Ενημέρωσα τους υπ. Εξωτερικών της ΕΕ για την Αγία Σοφία

Διαδώστε:
Δένδιας: Ενημέρωσα τους υπ. Εξωτερικών της ΕΕ για την Αγία Σοφία

Με ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ανακοίνωσε πως ενημέρωσε τους συναδέλφους του υπουργούς Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την απόφαση της Τουρκίας να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί.

“Ενημέρωσα τους συναδέλφους μου για την πρόκληση που συνιστά για την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά, καθώς και για την UNESCO η απόφαση που ακυρώνει το διάταγμα του Κεμάλ Ατατούρκ το 1934, για την προστασία της Αγίας Σοφίας διά της μετατροπής της σε Μουσείο”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων