11/08/2022 11/08/2022 «Σήμερα, 11/8, συμπληρώνονται 26 χρόνια από την αποτρόπαιη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ από τα όργανα της τουρκικής κατοχής στην Κύπρο», γράφει σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και προσθέτει: «Ακολούθησε, στις 14/8, η δολοφονία του Σολωμού Σολωμού». Μάλιστα, ο Νίκος Δένδιας υπογραμμίζει πως «παρά τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου...
11 Αυγούστου, 2022 - 13:35
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2022 - 13:45

Δένδιας για δολοφονία Ισαάκ: «Η Τουρκία ουδέποτε συμμορφώθηκε – Οι δολοφόνοι ουδέποτε λογοδότησαν»

Διαδώστε:
Δένδιας για δολοφονία Ισαάκ: «Η Τουρκία ουδέποτε συμμορφώθηκε – Οι δολοφόνοι ουδέποτε λογοδότησαν»

«Σήμερα, 11/8, συμπληρώνονται 26 χρόνια από την αποτρόπαιη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ από τα όργανα της τουρκικής κατοχής στην Κύπρο», γράφει σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και προσθέτει: «Ακολούθησε, στις 14/8, η δολοφονία του Σολωμού Σολωμού».

Μάλιστα, ο Νίκος Δένδιας υπογραμμίζει πως «παρά τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τη διερεύνηση της υπόθεσης, η Τουρκία ουδέποτε συμμορφώθηκε και οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί των δολοφονιών ουδέποτε λογοδότησαν».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων