31/12/2021 31/12/2021  «Καλή χρονιά, με υγεία» ευχήθηκε με ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο οποίος μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι «το 2021 ήταν η χρονιά που μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με την υπερψήφιση του Νόμου για επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο, διευρύναμε τις συμμαχίες μας και απαντήσαμε στις προκλήσεις». Για το 2022 υπογραμμίζει πως «θα...
31 Δεκεμβρίου, 2021 - 17:56

Δένδιας για Νέο Έτος: Το 2021 μεγαλώσαμε την Ελλάδα, το 2022 θα κάνουμε τη χώρα ισχυρή

Διαδώστε:
Δένδιας για Νέο Έτος: Το 2021 μεγαλώσαμε την Ελλάδα, το 2022 θα κάνουμε τη χώρα ισχυρή

 «Καλή χρονιά, με υγεία» ευχήθηκε με ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο οποίος μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι «το 2021 ήταν η χρονιά που μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με την υπερψήφιση του Νόμου για επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο, διευρύναμε τις συμμαχίες μας και απαντήσαμε στις προκλήσεις». Για το 2022 υπογραμμίζει πως «θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε μια Ελλάδα ισχυρή» και εύχεται «ευτυχισμένο το νέο έτος, με υγεία!».

«Το 2021 ήταν η χρονιά που μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με την υπερψήφιση του Νόμου για επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο, διευρύναμε τις συμμαχίες μας και απαντήσαμε στις προκλήσεις. Το 2022 θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε μια Ελλάδα ισχυρή. Ευτυχισμένο το νέο έτος, με υγεία!» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Twitter.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων