20/04/2021 20/04/2021 Δεύτερο Πάσχα με περιορισμούς και μέτρα θα περάσει η Κύπρος. Η επιβαρυμένη επιδημιολογική εικόνα δεν επιτρέπει χαλαρώσεις αφού το μάτι και η έγνοια όλων είναι η εικόνα των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας. Σύμφωνα με το sigmalive.com, δύσκολη εξίσωση είναι όπως και τα Χριστούγεννα τόσο οι συναθροίσεις σε σπίτια όσο και οι συμμετοχή των πιστών στις ιερές...
20 Απριλίου, 2021 - 13:10
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2021 - 13:36

Δεύτερο Πάσχα με περιορισμούς και στην Κύπρο

Διαδώστε:
Δεύτερο Πάσχα με περιορισμούς και στην Κύπρο

Δεύτερο Πάσχα με περιορισμούς και μέτρα θα περάσει η Κύπρος. Η επιβαρυμένη επιδημιολογική εικόνα δεν επιτρέπει χαλαρώσεις αφού το μάτι και η έγνοια όλων είναι η εικόνα των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, δύσκολη εξίσωση είναι όπως και τα Χριστούγεννα τόσο οι συναθροίσεις σε σπίτια όσο και οι συμμετοχή των πιστών στις ιερές ακολουθίες της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας. Αυτή τη στιγμή στους ναούς επιτρέπεται να βρίσκονται 75 άτομα, αριθμός ο οποίος δεν φαίνεται να αυξάνεται, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή.

Αυτό που προκρίνουν οι ειδικοί είναι όπως όλα δείχνουν εξωτερικός εκκλησιασμός με αποστάσεις και μάσκες. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν εντός της βδομάδας ενώ η Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή θα συνεδριάσει στις 19.00 το απόγευμα της Τρίτης 20 Απριλίου προκειμένου να κλειδώσει τις εισηγήσεις της, οι οποίες θα παραδοθούν στον Υπουργό Υγείας.

Φωτογραφία αρχείου ope.gr/ Ραφαήλ Γεωργιάδης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων