27/11/2021 27/11/2021 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία, οι εκδόσεις Πορφύρα διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση για το νέο βιβλίο «Γεια σου κύριε Άγγελε», της Μαρίας Λιάσκα την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021, 7:00 μ.μ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΖΩΝΤΑΝΑ Ένα βιβλίο που αναδεικνύει την μοναδική σχέση με τους συνανθρώπους μας που συχνά θεωρούμε λιγότερο ικανούς, λιγότερο έξυπνους, με...
27 Νοεμβρίου, 2021 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2021 - 18:46

Διαδικτυακή Εκδήλωση: Γεια σου Κύριε Άγγελε

Διαδώστε:
Διαδικτυακή Εκδήλωση: Γεια σου Κύριε Άγγελε

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία, οι εκδόσεις Πορφύρα διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση για το νέο βιβλίο «Γεια σου κύριε Άγγελε», της Μαρίας Λιάσκα την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021, 7:00 μ.μ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΖΩΝΤΑΝΑ

Ένα βιβλίο που αναδεικνύει την μοναδική σχέση με τους συνανθρώπους μας που συχνά θεωρούμε λιγότερο ικανούς, λιγότερο έξυπνους, με μειωμένες και όχι ειδικές ικανότητες. Τους λίγο ή και πολύ διαφορετικούς. Αυτούς που η κοινωνία μας πασχίζει να αναγνωρίσει ως ισότιμους, ως πολύτιμους για την εν γένει ισορροπία του κόσμου μας. Στον αγώνα αυτό, όλοι το ξέρουμε, συχνά αποτυγχάνει.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Κρυσταλλένια Γαβριηλίδου, Συγγραφέας, Blogger.

Θοδωρής Παπαδόπουλος, Εκπαιδευτικός.

Κώστας Στοφόρος, , Δημοσιογράφος, Συγγραφέας.

Μαρία Λιάσκα, συγγραφέας του βιβλίου.

Συντονίζει η εκδότρια Μαρία Κοκκίνου.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων