30/01/2021 30/01/2021 Ο Πανελλήνιος Θεολογικός Σύνδεσμος “Καιρός – για την αναβάθμιση της θρησκευτικής εκπαίδευσης” πραγματοποιεί ανοικτή Διαδικτυακή Εκδήλωση με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών. Ομιλητής: Δρ Θεόφιλος Αμπατζίδης, θεολόγος εκπαιδευτικός, επιστημονικός συνεργάτης της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου, μέλος του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Θεολογικού Συνδέσμου “Καιρός”. Θέμα: “Η επιρροή της χριστιανικής φιλοσοφίας στην κουλτούρα της ύστερης...
30 Ιανουαρίου, 2021 - 11:59

Διαδικτυακή εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες από τον ΠΘΣ Καιρός

Διαδώστε:
Διαδικτυακή εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες από τον ΠΘΣ Καιρός

Ο Πανελλήνιος Θεολογικός Σύνδεσμος “Καιρός – για την αναβάθμιση της θρησκευτικής εκπαίδευσης” πραγματοποιεί ανοικτή Διαδικτυακή Εκδήλωση με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών.

Ομιλητής: Δρ Θεόφιλος Αμπατζίδης, θεολόγος εκπαιδευτικός, επιστημονικός συνεργάτης της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου, μέλος του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Θεολογικού Συνδέσμου “Καιρός”.

Θέμα: “Η επιρροή της χριστιανικής φιλοσοφίας στην κουλτούρα της ύστερης αρχαιότητας. Το παράδειγμα των Τριών Ιεραρχών”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω διαδικτυακής εφαρμογής τηλεδιάσκεψης, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021, ώρα 19:00 – 20:30.

Διαδικτυακή διεύθυνση σύνδεσης: https://zoom.us/j/95721390038.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων