30/05/2020 30/05/2020 Τα Εκπαιδευτήρια “Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ” διατηρούν άσβεστη τη μνήμη του Έθνους, παρουσιάζοντας ένα αφιέρωμα στην Πόλη των ονείρων μας, την Κωνσταντινούπολη, δύο μέρες μετά την επέτειο της Αλώσεως! Θεατρικά δρώμενα, επίκαιρα τραγούδια, αυθεντικές μαρτυρίες και η συνέντευξη της Ειρήνης Σαρίογλου, Επίκουρης Καθηγήτριας Νεότερης Ιστορίας, ξετυλίγουν την ιστορία της Πόλης και ζωντανεύουν μνήμες δυνατές! Παρουσιάζει ο Δημήτριος Αποστολόπουλος, Διδάκτωρ...
30 Μαΐου, 2020 - 12:22

Διαδικτυακή εκπομπή της «Ελληνικής Παιδείας» για την Άλωση

Διαδώστε:
Διαδικτυακή εκπομπή της «Ελληνικής Παιδείας» για την Άλωση

Τα Εκπαιδευτήρια “Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ” διατηρούν άσβεστη τη μνήμη του Έθνους, παρουσιάζοντας ένα αφιέρωμα στην Πόλη των ονείρων μας, την Κωνσταντινούπολη, δύο μέρες μετά την επέτειο της Αλώσεως!

Θεατρικά δρώμενα, επίκαιρα τραγούδια, αυθεντικές μαρτυρίες και η συνέντευξη της Ειρήνης Σαρίογλου, Επίκουρης Καθηγήτριας Νεότερης Ιστορίας, ξετυλίγουν την ιστορία της Πόλης και ζωντανεύουν μνήμες δυνατές!

Παρουσιάζει ο Δημήτριος Αποστολόπουλος, Διδάκτωρ Ιστορίας και απόφοιτος της Ελληνικής Παιδείας.

Το αφιέρωμα θα μεταδοθεί αύριο (31/5), στις 22:15 από εδώ, και στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμο στο κανάλι της Ελληνικής Παιδείας στο YouTube αλλά και από τον “Λόγο Παρακλήσεως“.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων