22/12/2020 22/12/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, της μεγάλης αυτής γιορτής της αγάπης, της ελπίδας και της συμφιλίωσης με τον Θεό, διοργανώνει μία διαδικτυακή ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ. Η εκστρατεία μάς καλεί σε έναν συναγερμό συμπαράστασης και προσφοράς έργων αγάπης που προσφέρουν παρηγοριά και καλύπτουν πλή­θος αναγ­κών χιλιάδων γερόντων, απόρων και βαριά ασθενών...
22 Δεκεμβρίου, 2020 - 9:33
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2020 - 22:35

Διαδικτυακή “εκστρατεία αγάπης” από την Ι.Μ. Μεσογαίας

Διαδώστε:
Διαδικτυακή “εκστρατεία αγάπης” από την Ι.Μ. Μεσογαίας

Η Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, της μεγάλης αυτής γιορτής της αγάπης, της ελπίδας και της συμφιλίωσης με τον Θεό, διοργανώνει μία διαδικτυακή ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ.

Η εκστρατεία μάς καλεί σε έναν συναγερμό συμπαράστασης και προσφοράς έργων αγάπης που προσφέρουν παρηγοριά και καλύπτουν πλή­θος αναγ­κών χιλιάδων γερόντων, απόρων και βαριά ασθενών συ­ναν­θρώ­πων μας.

Κάθε ένας που επιθυμεί να συνδράμει την προσπάθεια αυτή μπορεί, μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως https://imml.gr/ekstrateia-agaphs και ακολουθώντας τις οδηγίες, να καταθέσει ηλεκτρονικά την προσφορά του. Ενώνοντας πολλοί τις δυνάμεις μας, θα διαδώσουμε το μήνυμα της αληθινής αγάπης και θα ανακουφίσουμε το βαρύ φορτίο των αδελφών μας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος απηύθυνε ένα ανοιχτό κοινωνικό κάλεσμα: «Δεν ξεχνάμε ποτέ και κανέναν. Σας καλώ όλους σε μία ευλογία αλληλεγγύης. Ας ανοίξουμε την καρδιά μας και ας συμβάλουμε το κατά δύναμιν για τον συνάνθρωπο μέσα από την Εκστρατεία Αγάπης της Μητροπόλεώς μας. Η προσφορά και η αγάπη δεν είναι ευκαιρία που εύκολα χάνεται».

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων