08/12/2021 08/12/2021 Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης διοργανώνει Διεθνή Διαδικτυακή Ημερίδα, που αφορά θέματα Περιβάλλοντος και Θρησκείας (στην αγγλική γλώσσα), την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18:00. Σκοπός της Ημερίδας είναι να τονιστεί η σημασία υιοθέτησης νέων αντιλήψεων για τα σύγχρονα οικολογικά προβλήματα και της αναγκαιότητας προώθησης συγκεκριμένων προτάσεων που άπτονται της κλιματικής δικαιοσύνης και της υπευθυνότητας...
08 Δεκεμβρίου, 2021 - 11:13
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2021 - 11:41

Διαδικτυακή Ημερίδα για το Περιβάλλον και τη Θρησκεία στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης

Διαδώστε:
Διαδικτυακή Ημερίδα για το Περιβάλλον και τη Θρησκεία στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης

Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης διοργανώνει Διεθνή Διαδικτυακή Ημερίδα, που αφορά θέματα Περιβάλλοντος και Θρησκείας (στην αγγλική γλώσσα), την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18:00.

Σκοπός της Ημερίδας είναι να τονιστεί η σημασία υιοθέτησης νέων αντιλήψεων για τα σύγχρονα οικολογικά προβλήματα και της αναγκαιότητας προώθησης συγκεκριμένων προτάσεων που άπτονται της κλιματικής δικαιοσύνης και της υπευθυνότητας που απαιτείται να επιδεικνύεται, λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία της Θεολογίας στην παγκόσμια προσπάθεια για προστασία της Φύσης.

Επίσης, θα παρουσιαστεί το νέο βιβλίο, με τίτλο: “Contemporary Ecotheology, Climate Justice & Environmental Stewardship in World Religions” (Σύγχρονη Οικοθεολογία, Κλιματική Δικαιοσύνη & Περιβαλλοντική Διαχείριση στις Παγκόσμιες Θρησκείες), το οποίο είναι αποτέλεσμα των εργασιών συγγραφέων από όλο τον κόσμο, όπως τις παρουσίασαν το 2019, στο έκτο (6 ο ) κατά σειρά Διεθνές Συνέδριο της ΟΑΚ, με θέμα: “Ecological Theology and Environmental Ethics (ECOTHEE)”.

Όποιος θέλει να παρακολουθήσει την εκδήλωση θα πρέπει να κάνει εγγραφή στον σύνδεσμο (Registration link) https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIpd-2pqTorGdBLN1P6LWw67PhPNO8pDAVo ή να επισκεφτεί την ιστοσελίδα www.oikoumene.org/events

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων