23/07/2021 23/07/2021 Τη Δευτέρα 26 Ιουλίου και ώρα 18:00, η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης, σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, θα πραγματοποιήσει Διαδικτυακή Επιστημονική Ημερίδα, με θέμα: «Covid-19 και Εμβολιασμός». Θα συμμετάσχουν επιστήμονες εγνωσμένου κύρους, όπως ο κ. Νίκος Τζανάκης, Καθηγητής Πνευμονολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης, ο κ. Χρήστος Λιονής, Καθηγητής Γενικής Ιατρικής Πανεπιστημίου Κρήτης, η...
23 Ιουλίου, 2021 - 15:41
Τελευταία ενημέρωση: 23/07/2021 - 14:59

Διαδικτυακή Ημερίδα για τον Εμβολιασμό από την ΟΑΚ

Διαδώστε:
Διαδικτυακή Ημερίδα για τον Εμβολιασμό  από την ΟΑΚ

Τη Δευτέρα 26 Ιουλίου και ώρα 18:00, η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης, σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, θα πραγματοποιήσει Διαδικτυακή Επιστημονική Ημερίδα, με θέμα: «Covid-19 και Εμβολιασμός».

Θα συμμετάσχουν επιστήμονες εγνωσμένου κύρους, όπως ο κ. Νίκος Τζανάκης, Καθηγητής Πνευμονολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης, ο κ. Χρήστος Λιονής, Καθηγητής Γενικής Ιατρικής Πανεπιστημίου Κρήτης, η Δρα Σπυριδούλα Αθανασοπούλου – Κυπρίου, Καθηγήτρια Θεολόγο – Ψυχοθεραπεύτρια και η κα Ειρήνη Ηλιάκη, Ιατρός Λοιμωξιολόγος, Λέκτορας  του Πανεπιστημίου Harvard, με κύριο στόχο την προώθηση του εμβολιασμού των πολιτών μέσω της παρουσίασης έγκυρων επιστημονικών απόψεων και δεδομένων.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλειος Κικίλιας, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς επίσης και οι: Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος της ΟΑΚ, κ. Σταύρος Αρναουτάκης, Περιφερειάρχης Κρήτης και κα Λένα Μπορμπουδάκη, Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης.

Τον συντονισμό της Εκδήλωσης θα έχει ο Δρ Κωνσταντίνος Ζορμπάς, Γενικός Διευθυντής της ΟΑΚ.

Η Ημερίδα θα μεταδοθεί από το διαδικτυακό κανάλι του Ιδρύματος στο YouTube. Το μόνο που απαιτείται είναι η σύνδεση μέσω του συνδέσμου: https://bit.ly/2J7COjq, επιλέγοντας τη συγκεκριμένη εκδήλωση, που θα έχει τη σήμανση “LIVE” (Ζωντανή Μετάδοση).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων