31/01/2021 31/01/2021 Το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος, με αφορμή την Εορτή των Προστατών των Ελληνικών Γραμμάτων και της Παιδείας, Αγίων Τριών Ιεραρχών διοργάνωσε δημόσια διαδικτυακή συζήτηση, υπό τον τίτλο «Αποστόλων Ομότροποι», η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021, στις 18:00. Η συζήτηση κινήθηκε στους εξής θεματικούς κύκλους: «Ποια η σημασία της εορτής σήμερα; Είναι...
31 Ιανουαρίου, 2021 - 13:43
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2021 - 13:44

Διαδικτυακή συζήτηση: “Αποστόλων Ομότροποι”

Διαδώστε:
Διαδικτυακή συζήτηση: “Αποστόλων Ομότροποι”

Το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος, με αφορμή την Εορτή των Προστατών των Ελληνικών Γραμμάτων και της Παιδείας, Αγίων Τριών Ιεραρχών διοργάνωσε δημόσια διαδικτυακή συζήτηση, υπό τον τίτλο «Αποστόλων Ομότροποι», η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021, στις 18:00.

Η συζήτηση κινήθηκε στους εξής θεματικούς κύκλους: «Ποια η σημασία της εορτής σήμερα; Είναι η σύναξη μήνυμα καταλλαγής; Μπορεί η γνώση να εκφράσει το χριστιανικό ιδεώδες; Είναι η επιστήμη χριστιανική;»
Συζήτησαν οι:

Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θερμοπυλών κ. Ιωάννης, Διευθυντής του Διορθοδόξου Κέντρου.

Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αρίσταρχος Γκρέκας, καθηγητής Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ

Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Σεραφείμ Λεβέντης

Συντόνισε ο κ. Σέργιος Βοΐλας, Επιστημονικός Συνεργάτης του Διορθοδόξου Κέντρου

Η συζήτηση μεταδόθηκε ζωντανά από την σελίδα του Διορθοδόξου Κέντρου της Εκκλησίας της Ελλάδος στο Facebook και σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία.

Παρακολουθήστε:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων