21/02/2022 21/02/2022 Στο πλαίσιο του κύκλου μηνιαίων ομιλιών με θέμα «Εκκλησία και οικολογική κρίση», του Προγράμματος «Πράσινη Ενορία», η κ. Ελένη Αντωνοπούλου, διδάσκουσα στο Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού τής Θεολογικής Σχολής του Α. Π. Θ., θα μιλήσει με θέμα: «Η κλιματική αλλαγή διαβαίνει το κατώφλι της Ελλάδας. Γιατί συμβαίνει αυτό και πώς πρέπει να δράσουμε»....
21 Φεβρουαρίου, 2022 - 18:44
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2022 - 18:16

Διάλεξη για την κλιματική αλλαγή στον Ι. Ν. Ευαγγελιστρίας Ν. Ιωνίας

Διαδώστε:
Διάλεξη για την κλιματική αλλαγή στον Ι. Ν. Ευαγγελιστρίας Ν. Ιωνίας

Στο πλαίσιο του κύκλου μηνιαίων ομιλιών με θέμα «Εκκλησία και οικολογική κρίση», του Προγράμματος «Πράσινη Ενορία», η κ. Ελένη Αντωνοπούλου, διδάσκουσα στο Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού τής Θεολογικής Σχολής του Α. Π. Θ., θα μιλήσει με θέμα: «Η κλιματική αλλαγή διαβαίνει το κατώφλι της Ελλάδας. Γιατί συμβαίνει αυτό και πώς πρέπει να δράσουμε».

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ν. Ιωνίας, την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, στις 6μ.μ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων